Közélet

2011.05.23. 17:47

Legyen rend a görkori pályán!

Kaposváron is dolgozik a Soma és csapata. A kaposvári görkorisok majdnem mindennap kénytelenek takarítani a pályát, hogy használni tudják.

Sonline

Fel kellene már újítani a kaposvári görkoris pályát, mi addig is rendet tartunk a környékén és ha szabad, akkor fákat is szívesen ültetünk majd a városligetben - írta szerkesztőségünknek Horváth Benjámin, a kaposvári görkoris közösség tagja.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Összeszedik a szemetet a görkorisok
[/caption]

Lassan három éve használjuk napi rendszerességgel a kaposvári városligetben lévő görkoris pályát. Ha csapatunk nem is összes tagja van lent minden nap, mindig vannak lent akármilyen idő legyen. Miután nem a megígértek alapján lett felépítve a pálya, így nem lett féltetőnk sem, ami a pálya állapotának gyors romlásához vezetett! Próbáltuk felújítani saját pénzből, de nem tudjuk, mert túl nagy károk vannak benne. Ez pedig lassan ahhoz vezet, hogy használhatatlan lesz. Már most is balesetveszélyes némely része, amit kerülünk. De mivel máshova nem tudunk menni, ezért kénytelenek vagyunk kitartani emellett a park mellett!

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Már a pálya nem minden része biztonságos
[/caption]

Többször is volt róla szó, hogy fel lesz újítva, ha rendben lesz tartva a környéke. Rendben is tartjuk napközben, de akik esténként oda járnak, azok rendszeresen tönkre teszik a rendet, szemetelnek, gyakran tele a környék eldobált műanyag borospalackokkal. Jóideje igyekszünk figyelni a pályázati lehetőségeket, hátha annak segítségével célba érünk. Addig is nem csak a görkori pályát és közvetlen környékét tartjuk rendben. A héten kitakarítottuk a városligetet. Majd utána járunk, ha engedik, akkor fákat is szívesen ültetünk és gondozunk!



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!