Közélet

2013.07.02. 13:37

Oklevél több somogyi kormánytisztviselőnek

Kiemelkedő munkájuk elismeréseként kormánytisztviselők kaptak oklevelet kedden Kaposváron. Juhász Tibor kormánymegbízott és Neszményi Zsolt, a kormányhivatal főigazgatója köszöntötte az ünnepelteket.

Harsányi Miklós

A megyei kormányhivatal törzshivatalában valamint a járási hivatalokban dolgozó szakembereket tüntették ki. Juhász Tibor – utalva az elmúlt időszak szakmai eredményeire – a most elismert kormánytisztviselőkön kívül a többi dolgozó magas színvonalú, korrekt munkáját is megköszönte.

A kormánymegbízott felidézte: az államigazgatási reform keretében számos feladat hárult a szakterület munkatársaira, ennek kapcsán egyebek mellett megemlítette a szervezeti  integrációt, a kormányablakok kialakítását valamint a járási hivatali rendszer kiépítését. Aláhúzta: egyértelműen jók a visszajelzések, a megkezdett munkát folytatják. Juhász Tibor leszögezte: a kormányváltás után egyértelműnek tűnt, hogy komoly változásokra van szükség minden téren. A nagy szervezeti átalakítás az egészségügyet, az oktatást és a törvényhozást is érintette, s az eddig végzett munka valamint az eredmények kellő alapot jelentenek a folytatáshoz.



A kormányhivatal törzshivatalának dolgozói közül Molnár Károlyné, a pénzügyi főosztály-, illetve Varga Ervin informatikai főosztály munkatársa kapott oklevelet. A járási hivatalok alkalmazottai közül Navracsics Lászlóné (Barcs), Szántóné Zákányi Mónika (Csurgó), Mezriczky Zoltán (Fonyód), Páhi Lászlóné  (Kaposvár), Szitáné Őrfalusi Anikó (Marcali), Kiss Edit (Nagyatád), Fejesné Törzsök Annamária (Siófok) és Abrudán Beatrix, a tabi járási hivatal munkatársa részesült elismerésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!