Közélet

2014.05.23. 14:09

MLM-ügynök az exminiszter: Lamperth, Herényi egy hálózatban

Ügynök a volt belügyminiszter. Bulvárszempontból ütős hír, még ha nem is az elmúlt napokban nagy port kavart jobbikos politikus, Kovács Béla szempontjai alapján. Merthogy a szocialista Lamperth Mónika nem a titkosszolgálatok, hanem a multi level marketing (MLM) világában talált magának új elfoglaltságot.

A. V.

Az egyik kereskedelmi tévé kürtölte világgá, Kaposvár egykori MSZP-s képviselője több korábbi vezető politikussal – egykori miniszterekkel, államtitkárokkal, pártelnökkel – egyetemben egy amerikai cég teljesítménynövelőjét népszerűsíti, terjeszti. A szerről annyit lehet tudni, hogy antioxidánsokban és Omega-3-ban gazdag, s értágító hatásának köszönhetően egyik pozitív mellékhatásként jótékony hatással van a potenciára is.
– Egy éve döntöttem el, hogy befejezem az aktív politizálást – nyilatkozta Lamperth Mónika a tévéműsorban –, s egyúttal egybekötöttem egy életmódváltással is. Amellett elhatároztam, olyan dolgokkal fogok foglalkozni, melyeket élvezek.

Az immáron expolitikusasszony elismerte: Herényi Károly, az MDF korábbi elnöke szervezte be – aki, mint kiderült, egy volt szabad demokrata államtitkár révén került a céghez –, s a hálózatépítésben vesz részt. Előtte természetesen kipróbálta a terméket, s miután nála bevált, így bólintott rá az ajánlatra.
– Korábban nem dolgoztam az üzleti világban – magyarázta Lamperth Mónika –, most kipróbálhatom magam egy olyan területen, ahol keményen kell dolgozni, s semmit sem adnak ingyen. S eszem ágában sincs lesunyt fejjel sétálni, mert egy termék bevezetésében részt veszek.



Herényi Károly hozzátette: hitelesebb, ha ismert-elismert emberek ajánlanak egy terméket, ráadásul a Magyarországon több mint 300 ezer embernek munkát adó MLM megítélésének is hasznos, hogy ilyen emberek hitelesítik.
– Ez nem kényszerpálya – mondta az egykori MDF-es politikus –, nem az anyagiak kényszerítenek rá, hogy ezt csinálja, hanem egyszerűen érzek még magamban erőt, hogy komolyan foglalkozzak valamivel. S ami nagyon fontos, függetlenek vagyunk, a mai világban ezt nagyon meg kell becsülni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!