Közélet

2016.01.31. 12:30

Így szavaztatok: megvannak a Sonline szépségversenyének győztesei

Újabb fordulópontjához érkezett hírportálunk: mint minden évben január végén, lezárult a Sonlány-verseny közönségszavazása, így kiderült, kik tetszettek olvasóinknak a legjobban az elmúlt tizenkét hónap alatt.

Sonline

Ezúttal is tizenegy lány jutott a döntőbe minden héten új versenyzőt bemutató rovatunkban, vasárnap délben pedig a közönségszavazás végén közülük döntötték el a voksok, kik nyerik értékes ajándékainkat.A legtöbb szavazatott Szalma Henriett szerezte, a negyven éves kaposvári hölgy egy értékes utazási utalvánnyal lett gazdagabb több mint 3200 szavazójának köszönhetően a Jetwing Travel jóvoltából. A második helyen a 21 éves, ugyancsak kaposvári Szabó Judit végzett a csaknem háromezer voksos eredményével, az ő nyereménye a Fotostop Kft. fényképezőgépet is tartalmazó fotós csomagja. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a 22 esztendős Fábián Nagy Andrea állhat, s egy értékes ruhavásárlási utalvánnyal lett gazdagabb, amit Lovász Márta, a kaposvári divattervező és üzlettulajdonos bocsátott rendelkezésünkre. A Somogyi Hírlap és a Sonline.hu különdíját, egy portfoliófotózást, amit fotósunk, Baranyai Gerda ajánlott fel, Rácz Brigitta kapja.

Gratulálunk a győzteseknek! A verseny folytatódik, hiszen hírportálunk 2016-ban is megmutatja a legszebb somogyi lányokat.

Ezek is érdekelhetik