Közélet

2016.02.19. 07:37

Az utazás élményének feltöltő erejében hisznek

Promóció Tizennyolc sikeres év áll a kaposvári Jetwing Travel mögött. Wimal Morapitiye, a Jetwing Travel vezetője arról beszél, milyen lehetőségekkel kecsegtet az idei turistaszezon, illetve milyen ajánlatokat tudnak felkínálni az utazóknak, akik már ilyenkor a nyári hónapok felé kacsintgatnak.

x

– Már most érdemes gondolni a nyárra és lefoglalni a nyaralást, mert akár 30-40 százalék kedvezményt is tudunk biztosítani az előfoglalási akciók keretében – mondta az utazási iroda vezetője. – Az utóbbi években ez egyre inkább népszerű, mert ezekben a hetekben még nagy a választék, sokféle úti cél kifejezetten kedvező áron foglalható. Nem érdemes tehát az utolsó pillanatig egy úgynevezett „last minute” akcióra várni, mert addigra már jóval korlátozottabbak a lehetőségek, kisebb a kínálat, mint az előfoglalási akciók keretében.


A Jetwing Travel utazási irodánál mindegyik jó nevű, megbízható magyar-, német- és osztrák utazásszervező ajánlatai megtalálhatók és foglalhatók. A repülős úti célok közül az idei évben is nagyon népszerűnek mutatkozik Törökország, Mallorca, Egyiptom, a görög szigetek, valamint Bulgária. Utóbbi egyéni utazással és autóbusszal is szerencsés választás a nagyon jó ár-érték arány miatt.

– Autóbuszos körutazásokból bőséges a választék. Autóbusszal, kaposvári felszállással Görögország szárazföldi része (Paralia, Sarti, Nei Pori) is foglalható irodánkban már 28.900 forintért személyenként. Így még mindig ez az utazás számít a legolcsóbbnak. Mindezek mellett az olasz és a horvát tengerparti apartmanok, szállodák foglalása továbbra is slágernek számít. Természetesen az sem távozik tőlünk csalódottan, aki egy kulturális körutazás, néhány napos városlátogatás, vagy egy luxus hajóút keretében ismerkedne a világgal. A hajótársaságok évente több alkalommal is hirdetnek akciókat, melyeknek köszönhetően 200-300 euróért is foglalhatók a 7-8 napos hajóutak.


Habár a trópusi úti célok főszezonja novembertől márciusig tart, mégis a nyári időszakban is sokan választják egzotikus útjainkat, melyek közül a saját szervezésű Srí Lanka, Maldív-szigetek, Mauritius, Seychelle-szigetek és az Arab Emirátusok a legkedveltebbek. A nyári hónapokban olcsóbban foglalhatók ezek az utazások, mint télen.


– Irodánk megalakulása óta foglalkozik repülőjegyek értékesítésével is. Annak érdekében pedig, hogy külföldön is biztonságban legyenek kedves utasaink, a három legnagyobb utazási biztosítótársaság baleset-, betegség- és poggyászbiztosítása (BBP) közül választhatnak a hozzánk betérő érdeklődők.

Cím: 7400, Kaposvár Fõ u. 53.

Telefon: 06-82-511-190

Mobil: 06-30-999-46-46

Web: www.jetwingtravel.hu

Tizennyolc sikeres év áll a kaposvári Jetwing Travel mögött. Wimal Morapitiye, a Jetwing Travel vezetője arról beszél, milyen lehetőségekkel kecsegtet az idei turistaszezon, illetve milyen ajánlatokat tudnak felkínálni az utazóknak, akik már ilyenkor a nyári hónapok felé kacsintgatnak. x -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!