Közélet

2016.02.23. 18:27

Értékes a díjak a somogyi szépségeknek

Utazás, fényképezőgép, vásárlási utalvány és portfólió-fotózás – átvették díjaikat a Sonline.hu szépségversenyének helyezettjei és különdíjasa.

Gyeszát Zsolt

A Somogyi Hírlap szerkesztőségében köszöntettük a 2015-ös Sonlány szépségverseny győzteseit. Az első helyen Szalma Henriett végzett, akit elmondása szerint saját megmérettetése motivált a nevezésre, próba-szerencse alapon. Wimal Morapitiye, a Jetwing Travel Utazási Iroda ügyvezető igazgatója adta át nyereményét, egy utazási utalványt. A második helyen Szabó Judit végzett, nyereménye egy, a Fotóstop Kft. által felajánlott digitális fényképezőgép, amit Klencsár Gábor adott át. A harmadik legtöbb szavazatot Fábián Nagy Andrea kapta, ő Lovász Márta divattervező által felajánlott vásárlási utalvánnyal gazdagodhatott. A verseny különdíjasának, Rácz Brigittának Baranyai Gerda ajánlott fel egy portfólió-fotózást.



Molnár Gábor, a Sonline.hu szerkesztője köszönetet mondott a verseny támogatóinak, külön kiemelve a Jetwing utazási irodát, mely a kezdetektől a kezdeményezés mellett áll. Czene Attila, a Somogyi Hírlap felelős szerkesztője hozzátette, hogy – tekintettel a verseny népszerűségére – folytatódik a hagyományos verseny a Sonline.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!