Pezsgő fürdőélet

2023.01.01. 18:00

Karácsonyra zenés műsor újévre pezsgő a fürdő vendégeknek

Csokonyavisontán megpezsdült a fürdőélet. Karácsony tiszteletére zenés műsorral lepték meg a vendégeket, Szilveszter napján pedig az első 100 vendég pezsgőt kapott távozáskor ajándékba, a viszontlátás reményében.

Hajtó Péter a tulajdonosi kör képviselője nyilatkozott a Barcsihíreknek a fürdő forgalom alakulásáról. Mint fogalmazott, teljesen elégedettek, a vártnál magasabb a vendégszám. A látogatottság az egy évvel korábbi adatokkal összehasonlítva 173 százalékos. A 2022. december 16-i nyitás óta már ezren keresték fel a csokonyavisontai gyógyfürdőt. A törzsvendégek szinte mind visszatértek, de a környékből is sokan vették igénybe szolgáltatásaikat.
Hajtó Péter elmondta, december 22-én karácsonyi műsorral kedveskedtek a vendégeknek, akik többek között Banyák Róbert hegedűművész és a Vikár Béla Zeneiskola növendékeinek műsorát élvezhették a medencéből.
Januártól hosszabb nyitva tartással várják a vendégeket és a hét minden napján. Részletek a Csokonya Thermál honlapon és a közösségi portálon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!