siker

2019.02.20. 11:50

Elismerés járt a balatoni elektromos jetskinek

A Budapest Boat Show Újdonság Pályázatának az első helyezését hozta el a Balatonvilágoson fejlesztett Narke GT 45 típusú Electrojetet.

Góz Lilla

Az elektromos jetski eladását heteken belül megkezdik, a honlapon ki lehet választani a jet színét és a felszereltséget is. Az előrendelést követően pár hónappal később már használhatják a vevők az electrojetet. Balatonvilágoson zajlik a gyártás 22 dolgozóval, a jet ára 42 ezer euró lesz.

Egyébként az electrojetet lehet használni majd a Balatonon is, ugyanis jogszabályilag megfelelő a berendezés, meghajtásáért egy háromfázisú aszinkron elektromotor felel, az energiatárolást Lítium ion akkumulátorokkal oldották meg. A Budapest Boat Show minden évben meghirdeti Újdonság Pályázatát, hogy a hajózás szerelmesei egy helyen és egy időben találkozhassanak a legújabb trendekkel és innovációkkal, a díjat a hajózásban jártas szakemberek és újságírók ítélik oda. Az electrojetet 2018-ban mutatták be és kizárólag hajóvezetői engedéllyel rendelkező személy vezetheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában