teljes a közgyűlés

2019.12.05. 17:34

Felder Frigyesé lett az utolsó mandátum

Felder Frigyesé lett az utolsó kiadó ellenzéki mandátum a kaposvári közgyűlésben. A Pécsi Ítélőtábla helyben hagyta a Somogy Megyei Területi Választási Bizottság november végén hozott határozatát, így a kompenzációs lista 6. helyére sorolt Felder Frigyes(LMP) lett a negyedik ellenzéki mandátum birtokosa.

K.G.

A vitatott mandátum sorsa hosszas huzavona után dőlt el a Kaposváriakért Egyesület berkein belül. Kérdésünkre Felder Frigyes csupán úgy kommentálta a történteket, hogy elfogadta az ítélőtábla döntését.

A kiszivárogtatott információ szerint az ellenzéki pártok eddig azért nem alakítottak frakciót, mert arra számítottak, hogy a Pécsi Ítélőtábla Pintér Attilát (MSZP) jelöli meg, így ő lett volna a frakció vezetője a közgyűlésben.

Erre Felder Frigyes úgy reagált, hogy tudomása szerint nincs akadálya annak, hogy ő is a jövőben megalakuló ellenzéki frakció tagja lehessen.

Az idei önkormányzati választásokkal kapcsolatos cikkeinket ide kattintva olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában