Korai menyegző

2022.11.14. 09:00

Kaposvári film került az HBO Max kínálatába

Bekerült a nemzetközi streaming szolgáltató hazai kínálatába is a Kaposváron forgatott Korai menyegző.

Turbéki Bernadett

Felvette a kínálatába a Korai menyegző című filmet az HBO Max streaming szolgáltató. A Fándly Csaba, Koltai Róbert és Németh Klára főszereplésével készült játékfilmet 2021 márciusában forgatták Kaposváron és környékén. 

A forgatás miatt akkoriban felbolydult a belváros, hiszen a történet egy jelentős része a somogyi megyeszékhely utcáin játszódik. 

A forgatókönyv témáját Olt Tamás azonos című színdarabja adta. Az Olt Tamás–Vékes Csaba rendezte film­produkcióban a kaposvári Csiky Gergely Színház társulata és nézőközönsége szerepel. 

A történet egy apa küzdelmeit mutatja be, aki mindentől szeretné megvédeni fura körülmények között született lányát. Utazása és küzdelmei során ráébred, hogy ez még neki sem sikerülhet. A történetet körbelengi a halál, amely egy fiatal férfi alakjában jelenik meg mint vőlegény. Az apa végül megérti, hogy hiábavaló ellenszegülni a feljebbvaló hatalomnak. Hasonló összefoglalóval hirdeti a kaposvári illetőségű filmet a népszerű tartalomszolgáltató. 

A Korai menyegzőt a mozikban és a köztévében is láthatta már a nagyközönség. Az elmúlt évben több nemzetközi film­fesztiválon sikeresen szerepelt és díjakat is nyert a film. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!