Ladik

2011.04.08. 17:18

Marcali diákok nyerték a Ladik döntőt

A Noszlopy iskola Ladi(.)coMédia csapata képviselheti megyénket az országos Ladik médiavetélkedőn.

Meiszterics Eszter

Minden eddiginél szorosabb volt a verseny a Somogyi Hírlap Ladik médiavetélkedőjén pénteken. Az immár hatodik alkalommal megrendezett programra több mint húsz általános iskola jelentkezett az idén, közülük a nyolc legjobb csapat jutott be a megyei döntőre. Az első helyen a marcali Noszlopy iskola diákjai végeztek, második lett a kaposvári Gyakorló iskola csapata, a harmadik helyet a toldisok szerezték meg.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Minden eddiginél szorosabb volt a verseny a Somogyi Hírlap Ladik médiavetélkedőjén
[/caption]
Memóriajátékban, sms írásban is bemutatkoztak a megye 7-8. oszályos tanulói a pénteki Ladik-döntőn. Hihetetlenül felkészülten versenyeztek a gyerekek. Az egyik legsikeresebb feladat, a Beugró volt, ahol különböző kedélyállapotú kézbesítőket kellett eljátszaniuk a tanulóknak, de az immár hagyományos interjú-készítésben is születtek kiváló megoldások.



A marcali Noszlopy iskola Ladi(.)coMédia csapata már látványos néptáncos öltözékével is nagy érdeklődést keltett, zenés-táncos bemutatkozójuk után is végig a legjobbat hozták, így ők képviselik megyénket az országos Ladik médiavetélkedőn Bikalon június 14-16-a között. A kiemelkedően szerepelt tanulókat különdíjjal jutalmaztuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!