Csillagok között

2017.07.18. 14:29

Magyar lány játszik a Star Wars 8-ban

A modellként is domborító magyar szépség, Nemes Zoé csupán egyetlen castingon vett részt Londonban, és máris a jedik és a birodalmi lépegetők között találta magát. Egyelőre titkolóznia kell a forgatás részleteiről, de azt eláruljuk, hogy űrkaszinózni fog a Csillagok Háborúja 8. részében, és egy már biztos: nyerésre áll – főleg a karrierjét illetően.

Nem ez az első Csillagok háborúja-mozi, amelyben magyar származású munkatárs is felbukkan; Nemes Zoé, a Londonban tanuló modell viszont üstökösként robbant be a filmeposz nyolcadik részébe. Azt pedig, hogy ilyen nyerő helyzetbe került, a Magyar Nemzet munkatársa vette észre a film hétvégén közzétett werkvideójában.

De lássuk, hogyan is keveredett a Csillagok háborújába Zoé! A fiatal modell tanulmányai miatt költözött Londonba, ott pedig regisztrált egy castingügynökségnél. Alig egy hét múlva már meghallgatásra ment, és gyakorlatilag azonnal kiválasztották a 2016-ban leforgatott film egyik szerepére.

A lap munkatársa meg is kereste a fiatal tehetséget, de ő – nyilvánvalóan a szerződés feltételei miatt – meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott; mint mondta, majd a bemutató után többet mesélhet a filmről és a forgatásról is.

Erre pedig azért már nem kell olyan sokat várni – persze lehetséges, hogy a fanatikus Star Wars-rajongók ezt másképp látják – de lényeg, hogy Magyarországon december 14-től láthatjuk a mozikban.

Nemes Zoé pályafutása valóban ígéretesnek tűnik, az idén egyik kedvenc rendezőjével dolgozhatott, Paul Thomas Andersonnal – a Phantom Threadben. Zoé ebben a filmben varrónőt alakít, és nem kisebb sztárral játszhat együtt, mint a visszavonulását nemrég bejelentő Daniel Day-Lewisszal.

 

Címkék#starwars

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!