#HopelessHungarianHamill

2017.08.31. 16:30

Mark Hamill: Végül! Magyarországon fedőfiú vagyok!

Nagy bizalommal használta a Google fordítóját a Star Wars főszereplője.

Évtizedek óta emberek milliói rajonganak a Star Wars univerzumért, amely az elmúlt néhány évben – miután a Disney felvásárolta a jogokat – új „erőre” kapott.

Ezzel együtt új filmek is készülnek, és az eredeti trilógia egyik főszereplőjeként Mark Hamill az idén esedékes „Az utolsó Jedik” alcímű epizódban nagy visszatéréssel kecsegteti a nézőket. Mark, úgy néz ki, nyomon követi a nemzetközi megjelenéseit, hiszen egy Twitter-üzenetben örült meg, hogy végre magyar címlapra került.

Az eredeti üzenet így szól: „Finally! In Hungary I'm a cover-boy!” és ebből sikerült a fordítónak kihoznia a számunkra viccesnek tűnő mondatot:

„Végül! Magyarországon fedőfiú vagyok!”

Persze a hibára hamar fény derült, és Mark rájött, hogy nem anyanyelvi szinten „beszél” a Google-fordító, és csak „reménytelen magyar Hamill” címkével látta el a posztját. Megsértődni persze csak nem fog, hiszen mindig van „egy új remény”.

Borítókép: AFP PHOTO / VALERIE MACON

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!