Krimi

2024.03.14. 05:00

Nyakig a... bajban: letolt gatyával kapták el a betörőt (videó)

„Még nem végeztem” – mondta a betörő, akit az amerikai rendőrök egészen furcsa körülmények között fogtak el.

MW

Fotó: Shutterstock / illusztráció

A coloradói Lakewood város rendőrsége nyilvánosságra hozta minden idők egyik legkínosabb elfogását. Különleges egységük ugyanis betörés közben fogott el egy férfit, méghozzá letolt gatyával. A betörő az idegen ingatlan egyik vécéjén ült, amikor a kommandósok rányitották az ajtót – írja a Police.hu.

Az elfogás felejthetetlen pillanatait testkamerával is rögzítették. Mivel nem lehetett tudni, az elkövetőnek van-e fegyvere, a különleges egység tagjait vezényelték ki az elfogására. 

A kommandósok átfésülték az épületet, és az egyik mosdóban rábukkantak a félreérthetetlen helyzetben lévő, hiányos öltözékű bűnözőre. Sötétben csücsült a fajanszon, valószínűleg azt remélte, nem veszik észre, de a zsaruk érezhették, itt valami bűzlik.

„A vécén ülök! És még nem végeztem!” – közölte a férfi a rárontó rendőrökkel, mivel azok rögtön felszólították, hogy tegye fel a kezét. A betörő engedelmeskedett, és a videón látható, amint felállt, és letolt gatyával feléjük totyogott. Természetesen felhúzhatta a nadrágját, mielőtt előállították és őrizetbe vették. Nem sokkal később a bíró elrendelte a letartóztatását. 

A szolgálat során sok dologgal találkozunk, de ilyet még nem láttunk

– írja Lakewood rendőrsége a közösségi oldalán.

„Kitörölhette?” – tette fel a sokakat foglalkoztató kérdést egy hozzászóló, és rajta kívül még legalább ketten, de hivatalos részről nem érkezett rá válasz. 

Többen kritizálták, hogy a rendőrség ilyen felvételt is felrak a közösségi oldalára, néhányan pedig csodálkoztak, hogy milyen nagy puskákkal mennek egy betörő felkutatására. „Inkább illegális szemétlerakásért kapjon büntetést!” – tréfálkozott egy nő, de ez a megjegyzés is sok lájkot kapott: „Szegény zsaruk, most rosszat fognak álmodni.”

Íme, a videó:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!