Ronaldo is játszhatott

2017.08.24. 09:55

A Bernabéu Trófeát is otthon tartotta a Real

A Real Madrid nyerte a Santiago Bernabéu Trófeáért kiírt barátságos labdarúgó-mérkőzést.

A szerda esti madridi találkozón a hazaiak ellenfele a Fiorentina volt, amely már a negyedik percben vezetést szerzett Jordan Veretout révén. Három perccel később Cristiano Ronaldo hozta kihagyhatatlan helyzetbe Borja Mayoralt, majd a 33. percben ő maga fordította meg az állást egy nagyszerű lövéssel.

A négyszeres aranylabdás portugál támadó ötmérkőzéses eltiltása – melyet azért kapott, mert a spanyol Szuperkupa első mérkőzésén kiállítása után meglökte Ricardo de Burgos Bengoetxea játékvezetőt – barátságos találkozóra nem vonatkozik.

Zinédine Zidane több cserejátékost ezúttal a kezdőcsapatba nevezett, és bár a második félidőben addig pihenő alapemberekkel egészült ki a csapat, az eredmény már nem változott. A találkozón játékehetőséget kapott a vezetőedző fia, Luca Zidane is, aki végigvédte a második félidőt.

A Real Madrid 27. alkalommal nyerte meg a klubot 1943-tól 35 éven át irányító legendás elnökről elnevezett hagyományos idény eleji gálamérkőzést.

(Borítókép: AFP / ANADOLU AGENCY / Burak Akbulut)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!