láncok köttetnek

2017.08.11. 19:30

Coutinho költözni akar Liverpoolból

A Liverpool továbbra sem hajlandó megválni Philippe Coutinhótól, az együttes brazil válogatott futballistájától, aki azonban más véleményen van.

A 25 éves támadó középpályásért az elmúlt napokban két komoly ajánlatot is tett az FC Barcelona – a második a 100 millió eurót is meghaladta –, az angol klub azonban újfent kijelentette, a csapat meghatározó játékosa nem eladó.

„Az a határozott álláspontunk, hogy semmiféle ajánlatot nem veszünk figyelembe Philippére vonatkozóan” – áll az egyesület tulajdonosa, a Fenway Sports Group pénteki tömör közleményében.

A katalánoktól a múlt héten távozott Neymar. A Barcelona ugyan 222 millió eurót keresett az üzleten, de mindenképpen szeretné pótolni a Paris Saint-Germainhez távozott klasszisát.

Egybehangzó brit sajtóhírek szerint azonban a klub bejelentése után a brazil játékos hivatalos levélben jelezte a vezetőségnek, hogy szeretne eligazolni.

A Liverpool a Watford ellen kezdi meg a Premier League új szezonját, míg jövő kedden a Hoffenheim ellen játszik Bajnokok Ligája-selejtezőt. Coutinho a jelenlegi álláspont szerint sérült, ezért nem lép pályára a szombati idénynyitón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!