új szélső Berlinben

2017.08.04. 19:00

Dárdaiék szerzeménye Ronaldinhót csodálja

Valentino Lazaro a Red Bull Salzburg játékosa egy évre kölcsönbe érkezett a berlini gárdához, de a klubnak a szezon végén opciós joga lesz megvásárolni őt.

Lazaro elárulta, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC-hez történő átigazolásában nagy szerepe van Dárdai Pál elképzeléseinek – olvasható a nemzetisport.hu oldalán.

„Dárdai sokat ecsetelte nekem az ötleteit és elképzeléseit, ezekre én csak helyeselni és helyeselni tudtam. Alig várom, hogy a csapattal készüljek. Szeretném megtalálni a helyem és a posztot, ahol leginkább segíteni tudom a gárdát. A Bundesliga az egyik legerősebb bajnokság a világon, számomra egyértelmű volt, hogy a német élvonalban kívánom folytatni. Nem titok, hogy ez a liga rendkívül jó hely a fiatal osztrákok számára, úgyhogy amikor hallottam a Hertha érdeklődéséről, tudtam, hogy érdekel az ajánlat” – nyilatkozta a nyolcszoros osztrák válogatott futballista.

„Megítélésem szerint erős vagyok az egy az egy elleni szituációkban, emellett rengeteget futok, mind támadásban, mind a védekezésben besegítek. Legalábbis a korábbi trénerem ezeket emelte ki nálam, és ezeket az erényeimet a Herthában is kamatoztatni szeretném” – tette hozzá.

Azt is elárulta, hogy példaképe az aranylabdás világklasszis, Ronaldinho.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!