ökölvívás

2020.11.16. 11:10

Fury idén már nem bokszol

Korábbi terveivel ellentétben idén már nem lép ringbe Tyson Fury, a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka.

British boxer Tyson Fury (L) and US boxer Deontay Wilder exchange punches during their World Boxing Council (WBC) Heavyweight Championship Title boxing match at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas on February 22, 2020. (Photo by John Gurzinski / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: John Gurzinski

A 32 éves brit ökölvívónak február óta nem volt meccse. Akkor Las Vegasban kiütéssel legyőzte az amerikai Deontay Wildert és elhódította a WBC övét. Később a koronavírus-járvány miatt nem volt lehetősége címvédő összecsapásra, nyáron pedig a menedzsmentje azt közölte, hogy decemberben rendezhetik meg a két bokszoló harmadik mérkőzését.

Fury ugyanakkor később elállt az amerikai elleni újabb csatától, mivel riválisa csalással vádolta meg, a decemberi mérkőzéstől viszont egészen mostanáig nem zárkózott el. Hétfőn aztán önmagára utalva a közösségi oldalán azt írta: „A Cigány Király 2021-ben tér vissza.” Mivel további információval nem szolgált, nem lehet tudni, miért nem bokszol decemberben és hogy ki lehet majd a következő ellenfele.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!