Vb-selejtezők

2021.11.09. 23:00

Ciro Immobile megsérült

Az olasz szövetség kedden közölte, hogy a Lazio csatára bal lábának sérülése miatt már elhagyta az edzőtábort.

Ciro Immobile izomsérülés miatt nem játszhat az Európa-bajnoki címvédő olasz labdarúgó-válogatott pénteki és jövő hétfői világbajnoki selejtezőin.

Az olasz szövetség kedden közölte, hogy a Lazio csatára bal lábának sérülése miatt már elhagyta az edzőtábort. Helyére a Sassuolo játékosa, Gianluca Scamacca került.

Immobile ebben a szezonban 11 meccsen tízszer volt eredményes klubcsapatában, a válogatottban eddig 54 mérkőzésen 15 gólt szerzett.

Az olaszok pénteken Svájcot fogadják Rómában, majd hétfőn Észak-Írországban lépnek pályára a vb-selejtező utolsó fordulójában. A Svájc elleni meccsük döntő lehet mindkét válogatott számára, ugyanis egyaránt 14 pontjuk van. A jövő évi katari világbajnokságra csak a csoportok első helyezettje jut ki közvetlenül.

A középpályás Nicolo Barella és a védő Giorgio Chiellini sérülés miatt nem edzett kedden, az pedig már korábban eldőlt, hogy Nicolo Zaniolo, Lorenzo Pellegrini és Marco Verratti játékára sem számíthat Roberto Mancini szövetségi kapitány.

A svájciaknál Granit Xhaka, Haris Seferovic és Steven Zuber nem szerepelhet az olasz fővárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!