Bevándorlás

2017.07.12. 11:59

Az utókampányban is viták várhatóak

A kormány elhúzódó vitákra számít a nemzeti konzultáció eredményeinek ismertetésében – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ szerdán az MTI-vel.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerdán az MTI-hez eljuttatott közleménye felidézi, hogy a konzultáció május végén véget ért, az utókampányt pedig két szakaszban, hathetes időtartamra tervezték. Ennek megfelelően a második szakasz az eredeti tervek szerint, július 15-én zárul – írták.

A konzultációt folyamatosan támadó baloldali pártok részéről tisztességesebb lenne, ha tájékoztatnák a magyarokat arról, miért szavazták meg a betelepítést erőltető határozatokat az Európai Parlamentben, és miért bontanák el a déli határzárat – értékeltek a közleményben.

A kormány egyúttal sikeresnek minősítette a részvételi rekordot és egyértelmű eredményt hozó konzultációt; mint fogalmaztak, „a magyarok nem hagyják, hogy nélkülük döntsenek róluk”.

„Értjük, hogy Soros Györgynek és embereinek ez nem tetszik, de el kell fogadniuk, hogy akik a konzultációban részt vettek, azoknak meg Soros György politikája nem tetszik” – jegyezték meg, hozzátéve: a milliárdos tervei veszélyeztetik Magyarország biztonságát.

Kedden szóvivője is nyíltan bevallotta, hogy évente migránsok százezreit akarja Európába hozni – magyarázta a Kormányzati Tájékoztatási Központ, amely azt is jelezte: a magyarok eddig három alkalommal, két konzultáción és egy népszavazáson mondtak nemet ezekre a veszélyes tervekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!