Segítségnyújtás

2023.08.31. 20:54

Menczer Tamás: a családokat védeni és támogatni kell

Családtámogatásokra 3300 milliárd forintot szán a kormány 2024-ben – mondta a Pest vármegyei Tökön csütörtökön a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára.

MW

Menczer Tamás a töki Apró Csodák Református Óvoda ünnepélyes megnyitóján

Forrás: Facebook / Menczer Tamás

Menczer Tamás, aki egyben a térség választókerületének fideszes országgyűlési képviselője, a felújított töki Apró Csodák Református Óvoda ünnepélyes megnyitóján arról beszélt, hogy az az összeg, amelyet a kormány 2024-ben családtámogatásokra szeretne fordítani, három és félszer több, mint amennyi 2010-ben rendelkezésre állt.

Hozzátette, 

a 3300 milliárd forintot a bruttó hazai termékhez, a GDP-hez viszonyítva, a gazdaság teljesítőképessége alapján Magyarország fordítja a legtöbbet Európában családtámogatásra.

Bősze András Tök független polgármestere elmondta, hogy az óvoda a töki református gyülekezet fenntartásában működik, az épületet 12 millió forintból újították fel.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában