Az igazság órája

2023.09.02. 10:05

Az emberek igazság iránti vágya áttörte a liberális média által húzott falat

Példátlan magyar történelmi siker az Orbán Viktorral készült Tucker Carlson interjú.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek (b) a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 21-én

Forrás: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Benko Vivien Cher

Az elmúlt két hétben az atlétikai világbajnokság nagyon sok millió ember számára felhelyezte Magyarországot a világ térképére, ezután pedig Tucker Carlson bemutatta a magyar álláspontot a világ közönsége számára – mondta el Koskovics Zoltán Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában annak kapcsán, hogy több mint 120 millió ember nézte meg a népszerű amerikai televíziós személyiség Orbán Viktor miniszterelnökkel készült interjúját. A központ geopolitikai elemzője hangsúlyozta: 

ez olyan az ország presztízsét emelő elképesztő siker, amire nem volt még példa a magyar történelemben.

Dornfeld László, az Alapjogokért Központ vezető elemző kifejtette: Magyarország szellemi súlya messze meghaladja akár gazdasági, akár katonai, akár politikai jelentőségét. Ezért figyelnek oda arra, amit mondunk – hangsúlyozta. Közben a globális progresszív médiabirodalom hiteltelenné vált, az emberek igazság iráni vágya, és az igény, hogy valós információhoz jussanak a rengeteg propaganda mellett, amelyet a liberálisok a világra szabadítanak, olyan erős, hogy egyszerűen áttöri ezt a liberális falat, amelyet megpróbáltak felhúzni, hogy csak az ő véleményük tudjon érvényesülni – fejtette ki Dornfeld László.

A progresszív média nagyon sokat tett azért, hogy elveszítse az emberek bizalmát 

– hangsúlyozta Koskovics Zoltán. Az amerikai hírtelevízió, a CNN legnézetebb esti interjúműsorait 700-800 ezren nézik meg, ezt kell összevetni a 120 millióval. Úgy, hogy Tucker Carlson mögött nem áll egy komplett médiabirodalom több száz millió dollárral. Hihetetlen médiafölény, de nem a mainstream sajtóorgánum oldalán, hanem az őszintén, nyíltan és következetesen a saját véleményét vállaló újságíró oldalán – jegyezte meg. 

Az igazság óráját itt hallgathatja meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában