Milyen meglepő

2023.11.12. 16:48

Menczer Tamás: Gyurcsányné embere ellenzi, hogy a Nagy-Szénáson ismét kereszt álljon

A Kéktúrának is részét képező, 550 méter magas csúcsra évekkel ezelőtt felállított keresztet vandálok augusztus 20-án felgyújtották.

MW

Menczer Tamás az augusztus 20-án felgyújtott fa kereszt mellett a Nagy-Szénás hegyen

Forrás: Menczer Tamás Facebook-oldala

Milyen meglepő… Gyurcsányné a képben. Vojczek Judit – aki „természetvédőként” ellenzi, hogy a Nagy-Szénás hegyen felgyújtott kereszt helyén ismét kereszt álljon, így a korábbi állapotot helyreállítsuk – Gyurcsányné embere, Gyurcsány Ferenc feleségének támogatását bírja – írta legfrissebb Facebook-bejegyzésében Menczer Tamás, a Budakeszi központú választókerület Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője, majd hozzátette: Gyurcsányné és a baloldal támogatta Vojczek Juditot akkor is, amikor 2019-ben önkormányzati képviselő akart lenni.

Szépen kiderül, hogy a kereszt kapcsán nem természetvédelmi ügyről van szó, hanem politikai alapon támadják azt. Nem véletlenül mondjuk mindig: Soha többé baloldalt!

– zárta Facebook-bejegyzését Menczer Tamás.

Mint korábban beszámoltunk róla, vandálok augusztus 20-án felgyújtották a Pest vármegyei Nagykovácsi melletti Nagy-Szénáson pár éve állított fa keresztet. A Kéktúrának is részét képező, 550 méter magas csúcsra évekkel ezelőtt felállított kereszt felgyújtása komoly indulatokat váltott ki a falu lakóiból, míg egyesek azonnal gyűjtést indítottak, hogy lakossági összefogásból mielőbb pótolják az ikonikussá vált keresztet, a település liberális oldala szinte örül, hogy egyesek tábortüzet raktak a felgyújtott jelképből.

Az ügyben megszólalt Menczer Tamás külügyi államtitkár, Nagykovácsi országgyűlési képviselője is. Menczer Tamás Facebook-oldalán számolt be arról, hogy az engedélyek már adottak a korábban felgyújtott kereszt helyreállításához, azonban vannak emberek, akik ezt nem nézik jó szemmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában