Látássérültek

2024.02.25. 10:15

Számíthat a kormány partnerségére a vakok és gyengénlátók közössége (videó)

A magyarországi vakok és gyengénlátók több mint nyolcvanezer fős közössége számíthat a magyar kormány partnerségére és támogatására – jelentette ki a miniszterelnök főtanácsadója a közösségi média oldalára vasárnap feltöltött videóban, írja az MTI.

MW

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki főtanácsadó beszédet mond a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) csaknem 3,5 milliárd forintból megújult székházának avatásán 2024. február 20-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Nyitrai Zsolt a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének (MVGYOSZ) kormányzati támogatásból felújított, kedden átadott székházával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy az a jövőben jelentősen megkönnyíti a vakok és gyengénlátók közösségének mindennapjait és a szervezet életét is.

A felújított székház nem csupán egy épület, hanem egy közösségi tér, amely összeköti és támogatja az ott dolgozókat és az általuk képviselt közösséget – hangsúlyozta a miniszterelnöki főtanácsadó a videóhoz írt posztjában, megjegyezve: „együtt formáljuk élhetőbbé a világot”.

Százéves szervezet százéves székházát újították fel – tette hozzá.

„Újból beindulhat az élet” a támogatásból megújult székházban – fogalmazott Nagy Sándor, az MVGYOSZ elnöke a videóban.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában