Behálózták

2024.05.12. 10:16

Magyar Péter európai parlamenti listájának jelöltjei körében népszerű az LMBTQ-életérzés

A Wok-életérzést népszerűsítő, rezsicsökkentést ellenző, a migrációt támogató baloldali sereg teljesen behálózta a politikust.

MW

Magyar Péter beszédet mond a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Magyar Péter európai parlamenti listájának (EP) jelöltjei körében népszerű a woke-életérzés – írta a Mandiner.

Gerzsenyi Gabriella és Bujdosó Andrea is a gendermozgalmat jelképező szivárványos szimbolikával mutatkozott a közösségi médiában

– szúrta ki a lap. 

A 11. helyen szereplő Bujdosó Andrea néhány éve például szivárványkarikás ideiglenes profilképet állított be a Facebook-oldalán. A Linkdedin profiljából pedig az is kiderül, hogy mélyebben tanulmányozhatta a woke ideológiát, hiszen még azt is kiírta, hogy milyen személyes névmásokkal illethető.

A Magyar EP-listájának 6. helyén szereplő Gerzsenyi Gabriella ugyancsak küldött szivárványos üzenetet a követőinek: az Instagram-oldalára tavaly feltöltött képen a gendermozgalmat szimbolizáló színű felsőben pózolt. Ahogy korábban a Magyar Nemzet beszámolt róla, hogy Gerzsényi a praktikusabb, mindennapi életet érintő dolgokban is balliberális nézeteket vall.

Ellenzi a rezsicsökkentést, amit saját bevallása szerint korábban, még brüsszeli tisztségviselőként éveken keresztül fúrt. A migrációt pedig támogatja, amit egy Facebook-bejegyzésében azzal indokolt, hogy a homogén közösségeket unalmasnak tartja, a sokszínűségben pedig valamiféle önértéket, felsőbb elvet lát.

Mindemellett nem meglepő a két szivárványos nő szereplése Magyar Péter pártjának EP-listáján, hiszen Magyar februári előlépése óta szinte naponta jelentek meg körülötte újabb balliberális figurák.

Baloldali sereg Magyar Péter oldalán

Magyar Péter az ügyvédjének is egy régi baloldali figurát választott Bárándy Péter, a Medgyessy-kabinet egykori igazságügyi minisztere személyében. Emellett részben egy régi balos káder, Láng Balázs is bekapcsolódott korteskedése kommunikációs háttérfeladataiba, valamint a mozgósításba is – mutatott rá a lap.

Emlékeztettek, Láng néhány esztendővel ezelőtt még Márki-Zay Péterért rajongott, 2019-ben az MSZP kampányának egyik kulcsembereként dolgozott, korábban pedig a Gyurcsány-kormányban viselt fontos tisztségeket.

Nagy Ervin, a kormányellenes tüntetéseken rendszeresen felbukkanó színész aktivista gyakorlatilag Magyar Péter harcostársaként jelenik meg utóbbi rendezvényein.

Magyar egyik rendezvényén feltűnt Szabó Bálint, az egykori szocialista botránypolitikus is. Magyar Péter ugyancsak a támogatói között tudhatja a baloldali tüntetéseken rendszeresen megjelenő Pankotai Lilit, a trágár slammeléseiről ismertté vált aktivista-tinédzsert.

A teljes cikket a Mandineren olvashatja el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában