Fotók

2024.05.23. 14:30

Lázár János: marakodás helyett a gyarapodást kell választani

A 67-es főutat folytatni kell Szigetvárig, jelentette ki Lázár János építési és közlekedési miniszter egy kaposvári választási fórumon, és hozzátette: elrendelte a tervek elkészítését, és a beruházás költsége várhatóan 500 milliárd forint lesz.

Kovács Gábor László

Fotó: Kovács Tibor

Hogy a 2010 utáni tíz év lett a legsikeresebb időszak a város történetében, abban nagy szerepe volt a Lázár János vezette Modern Városok Programnak – ezekkel a szavakkal fogadta Szita Károly polgármester.

A közelgő választásokról szólva Lázár János hangsúlyozta: az ellenzék nem a tényeken alapuló politikáról vitatkozna, hanem érzelmeket akar kelteni. Ha az ellenzék nyer, gyarapodás helyett marakodás következik – szögezte le, és hozzáfűzte: vészterhes időkben nem jó tapasztalatlanokat engedni a kormányrúdhoz. 

Csütörtökön az Európa parki rendezvény után Marcaliban egy találkozón, és Csurgón egy lakossági fórumon vett részt. Mindenütt a fejlesztési elképzelésekről érdeklődött, mert a somogyiak tervei is bekerülnek abba az átfogó gazdasági és közlekedési koncepcióba, melyet június 9-e után hirdetnek meg – felelte kérdésünkre.       

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában