Országjárás

2024.05.23. 13:49

Orbán Viktor: látni akarjuk felnőni gyerekeinket, unokáinkat, ezért állunk ki a béke mellett (videó)

Zalaegerszegen folytatódott csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök országjárása az EP-választási kampányban – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök Zalaegerszegen folytatta országjárását

A Fidesz elnöke először megbeszélést folytatott Balaicz Zoltán polgármesterrel, majd a zalaegerszegi választópolgárokkal találkozott.

 A választás tétjéről, a háború vagy béke kérdéséről elmondta: Ukrajnában most egy egész generáció lesz a véres háború áldozata.

Mi azonban látni akarjuk felnőni a gyerekeinket és az unokáinkat. Ezért állunk ki a béke mellett. Akármekkora lesz is rajtunk a nyomás, ellenállunk a háborús őrületnek. Ehhez kérjük a magyarok támogatását június 9-én

– fogalmazott Orbán Viktor.

A miniszterelnök ezután Vasvárra utazott,

ahol a városházán Tóth Balázs polgármesterrel és V. Németh Zsolt országgyűlési képviselővel tárgyalt, majd a vasvári polgárokkal találkozott.

A zalaegerszegi látogatásról a Zala Vármegyei Hírportál, a zaol.hu is beszámolt – a helyszíni tudósítást ITT olvashatja el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában