húsvéti meglepetés

2021.03.19. 08:45

Húsvéti ajándék a Somogyi Hírlap előfizetőinek

Hamarosan ismét itt a húsvét, mindenki készülődik már az ünnepre. A tavalyi húsvét azonban más volt, mint a korábbiak. A világ bezárkózott, a családok egymástól távol ünnepeltek, a világjárvány okozta bizonytalanság pedig még az idei ünnepre is kihat. Szeretnénk becsempészni a családokhoz egy kis meghittséget, besegíteni az ünnepi hangulat megteremtésébe.

Sonline

Idén minden Somogyi Hírlap-előfizetőnek egy különleges receptmagazinnal kedveskedünk, amelyben egyszerű, de fantasztikus receptek várnak megvalósításra.

Sonkafőzés, kalácskészítés, tojásfestés, locsolóvárás – ha a húsvétra gondolunk, szinte mindenkinek ezek a szavak jutnak azonnal az eszébe, meg persze a hozzájuk tartozó megannyi emlék.

Sonkás ételek, isteni sütemények és tavaszi finomságok receptjeit készíthetik el. Az előfizetőinknek a receptmagazin ajándék, amelyet a március 29-i Somogyi Hírlapban találnak meg.

Árus vásárlóink pedig a március 29-i napilap megvásárlásával juthatnak hozzá a magazinhoz. A mellékletes számunk március 31-ig vagy a készlet erejéig megvásárolható az újságárusoknál.

Áldott húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!

Ezek is érdekelhetik