Álláshirdetés

2023.06.22. 11:31

Gyors elhelyezkedést kínáló szakmunkák Szekszárdon

A képzett szakmunkásokra országszerte nagy igény mutatkozik, és bátran elmondható, hogy Szekszárdon sem okoz gondot számukra az elhelyezkedés. Mindezt pedig akár a SzekszardAllas.hu weboldalán keresztül is megtehetik, ahol a szakmunka kategóriában is gyakran jelennek meg újabb és újabb állások. A következőkben a gyakran visszatérő szakmunkás pozíciókra hozunk néhány példát.

PR-cikk

Gyors elhelyezkedést kínáló szakmunkák Szekszárdon - SzekszardAllas.hu

Forrás: SzekszardAllas.hu

Gépkezelő

A gépkezelői munkák kapcsán gyakran betanított munkavégzésről beszélünk, ahol az alapvető feladatott az adott gép előírásoknak megfelelően történő működtetése jelenti. Bizonyos esetekben azonban a pozíció megköveteli a szakmai előképzettséget. Példának okáért a szekszárdi álláslehetőségek között is került már meghirdetésre olyan gépkezelői állás, ahol kifejezett elvárás volt a présgépen, lemezollón, lézervágó vagy élhajlító gépen szerzett gyakorlat, valamint a fémiparhoz kapcsolódó végzettség. 

Műszerész

Műszerész pozíciókkal ugyancsak gyakran találkozhatnak a szekszárdi álláskeresők a hirdetések között. A munkakör feladatai jellemzően a különböző gépek karbantartási, javítási, üzemeltetési és hibaelhárítási tevékenységeire terjednek ki. Betöltésük általában géplakatos, elektroműszerész, mechanikai műszerész, villanyszerelő vagy egyéb, ezekkel egyenértékű képesítés birtokában lehetséges, amiért cserébe jellemzően versenyképes jövedelmet, munka- és védőruházatot, stabil munkahelyet, illetve szakmai fejlődési lehetőséget kínálnak a cégek. 

Szakács

A vendéglátáson belül a szakács munkakör betöltőire mutatkozik az egyik legnagyobb igény Szekszárdon. A feladatokat ez esetben aligha kell bárkinek is hosszasan bemutatni, összefoglaló jelleggel ugyanakkor elmondható, hogy a szakácsok az étlap, a napi ajánlatok és a menü összeállításában, a nyersanyagok előkészítésében és feldolgozásában, az ételek elkészítésében és adagolásában, valamint a konyhai berendezések működtetésében és felügyeletében játszanak kulcsszerepet. A pozíció betöltéséhez általában szakirányú végzettségre, gyakorlatra, munkabírásra, illetve precíz és pontos munkavégzésre van szükség. A szakács álláslehetőségek Szekszárdon itt találhatók.

Eladó-pénztáros

Végezetül pedig természetesen a kereskedelemről sem feledkezhetünk meg, ahol az egyik leggyakrabban felbukkanó szakmunkás pozíciót az eladó-pénztáros munkakör jelenti. Ezen állások esetében a feladatok általában árufeltöltői és pénztárosi tevékenységekre egyaránt kiterjednek. Betöltésükhöz jellemzően középfokú kereskedelmi végzettségre van szükség, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ettől sok esetben eltekintenek a munkáltatók, és elsősorban a jelentkező személyiségét, hozzáállását veszik döntésük alapjául. A vevőcentrikus mentalitás, a segítőkészség és a kiemelkedő kommunikációs képesség ugyanis elengedhetetlen ebben a szakmában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában