Álláshirdetés

2023.06.23. 12:46

Munkalehetőségek a gyártás, termelés területén Veszprémben

PR-cikk

Munkalehetőségek a gyártás, termelés területén Veszprémben - VeszpremAllas.hu

Forrás: VeszpremAllas.hu

A gyártás, termelés területén megannyi elhelyezkedési lehetőség adódhat Veszprémben. A következőkben azokból a pozíciókból mutatunk be néhányat, amelyekkel akár a VeszpremAllas.hu kínálatát böngészve is találkozhatsz. Veszprémi gyártó, termelő állásajánlatokért ezt az oldalt érdemes felkeresni.

Műszerész

A műszerészek alapvető feladatai olyan tevékenységeket foglalnak magukban, mint például a termelésben található gépek és berendezések javítása, a karbantartási munkálatok elvégzése és azok dokumentálása, a gépek beüzemelése és telepítése, valamint a javítási feladatokhoz szükséges anyagok és egyéb alkatrészek raktári készletének figyelemmel kísérése. 

A pozíció betöltéséhez általában műszerész, mechatronikai vagy elektrotechnikai középfokú végzettségre, valamint a műszaki rajzok olvasásának képességére van szükség. Emellett pedig fontos elvárás lehet még a jó hibadiagnosztikai készség, a kiváló problémamegoldó képesség, illetve fegyelmezett, önálló, hatékony munkavégzés is. 

Folyamatmérnök

A folyamatmérnökök egyebek mellett a gyártási folyamatok támogatását szolgáló technológiák fejlesztéséért, a minőségbiztosítási folyamatok felügyeletéért, a termelési hatékonyságot növelő projektek támogatásáért, a gyártásoptimalizálásért, illetve adott esetben az új gyártósorok üzembe helyezésének segítéséért felelnek. 

A folyamatmérnöki pozíció esetében egy kihívást jelentő munkakörről beszélünk, amely megköveteli a releváns műszaki felsőfokú végzettséget. Ezenkívül gyakran képezi részét még az elvárásoknak a vállalatszervezési módszerek ismerete (pl. LEAN), a tárgyalóképes idegennyelv-tudás, valamint a különböző, az adott termelési területhez kötődő szabványok ismerete is. 

Gyártósori operátor

Az előbbiekben bemutatott közép, illetve felsőfokú végzettséget igénylő pozíciók után következzen egy olyan, amit már alapfokú végzettség birtokában is betölthetnek a pályázók, vagyis a gyártósori operátor munkakör. Ennek a pozíciónak a feladatköre ugyanis nem igényel semmilyen előzetes szaktudást, a mindennapi teendők betanított munkafolyamatokból állnak. Ezek jellemzően különböző összeszerelési, gépkezelési munkákat foglalnak magukban, valamint olykor csomagolási teendőket is. 

Elvárások persze ettől függetlenül így is akadnak: a terhelhetőség, a pontos és precíz munkavégzés, valamint a kiváló alkalmazkodóképesség (a jellemzően több műszakos munkavégzés miatt) elengedhetetlen ebben a munkakörben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában