Fizetett hirdetés

2023.07.17. 09:52

Gyakran elérhető pozíciók a menedzsment területén Debrecenben

A menedzsment területén széles körben adódhatnak elhelyezkedési lehetőségek Debrecenben. Ezekkel a pozíciókkal egyébként a DebrecenAllas.hu kínálatában is lehet találkozni, ahol külön kategóriája van a menedzseri álláslehetőségeknek. A következőkben sorra vesszük az ezen kategóriában gyakran visszatérő munkaköröket, illetve összefoglaljuk azok legfontosabb jellemzőit.

Sonline.hu

Male business coach speaker in suit give flipchart presentation, speaker presenter consulting training persuading employees client group, mentor leader explain graph strategy at team meeting workshop

Forrás: Debrecenallas.hu

Projektmenedzser

A projektmenedzser, illetve projektvezető munkakörök felbukkanására már többször is volt példa a DebrecenAllas.hu kínálatában. Kerestek már többek között mérnöki, építőipari, valamint piackutatással foglalkozó céghez is projektmenedzsert a portálon keresztül. A pozíció feladatkörét természetesen nagyban befolyásolja az adott vállalat tevékenységi köre, ugyanakkor általánosságban elmondható, hogy a projektmenedzser többek között a feladatok ütemezéséért, az erőforrások megszervezéséért, a határidők kialakításáért, a költségvetés tervezésért, valamint a csapat motiválásáért felel. 

Felelősségteljességéből adódóan a pozíció általában a felsőfokú végzettséget, több éves releváns szakmai tapasztalatot, illetve tárgyalóképes idegennyelv-tudást követel meg. Emellett pedig a személyes tulajdonságok tekintetében kiemelt fontossággal bír a vezetői attitűd, a magabiztos fellépés, a kiváló kommunikációs képesség és a szervezettség. 

Logisztikai menedzser

A logisztikai menedzser pozíció szintén volt már elérhető a debreceni állásportál hirdetései között. Ebben a munkakörben az alapvető feladatokat többek között olyan tevékenységek jelentik, mint például a vállalat készleteinek és anyagmozgásainak a felügyelete, a költségvetés elemzése és tervezése, a beszerzési és értékesítési folyamatok irányítása, a teljesítményértékelés, valamint a vezetői döntésekhez szükséges információszolgáltatás. 

A pozíciónak jellemzően alapvető feltétele a logisztika vagy az adminisztráció területén szerzett felsőfokú képesítés megléte, valamint a 2-3 éves releváns szakmai tapasztalat. Emellett pedig kiemelt fontossággal bír a készletgazdálkodási szoftverek átfogó ismerete, továbbá a kiváló problémamegoldó-, szervező-, és kommunikációs képesség is. 

Kereskedelmi koordinátor

Menedzseri típusú munkalehetőségek természetesen a kereskedelemhez kötődően is előfordulhatnak. Jó példája ennek a kereskedelmi koordinátor munkakör, amely pozícióban a legfontosabb feladatokat a piackutatás és a fogyasztói igények felmérése, az értékesítési stratégia kidolgozása, az új partnerek felkutatása és a meglévőkkel való folyamatos kapcsolattartás, a versenytárselemzés, illetve a kereskedelmi és pénzügyi eredmények állandó nyomon követése jelenti.  Projektmenedzser, vezető, koordinátor állásokért keresse fel ezt a linket.

A pozíció betöltéséhez általában főiskolai vagy egyetemi végzettségre, kereskedelemben szerzett szakmai tapasztalatra, tárgyalóképes nyelvtudásra és B kategóriás jogosítványra van szükség. Emellett pedig kiemelt szempontként szokott még megjelenni a proaktivitás, a kiváló kommunikációs képesség, a rendszerszemlélet és nem utolsósorban az üzleti érzék is.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában