Álláshirdetés

2023.09.22. 09:18

Álláslehetőségek szállítói és fuvarozói munkakörökben Salgótarjánban

A szállítói és fuvarozói álláslehetőségek ideális célpontként funkcionálhatnak azok számára, akiket érdekel a logisztika, viszont nem tudják elképzelni, hogy munkaidejüket egy irodában, raktárban vagy egyéb hasonló helyen töltsék. Természetesen ilyen típusú pozíciók betöltésére Salgótarjánban is van lehetőség, példának okért a SalgotarjanAllas.hu kínálatában időről időre felbukkannak efféle munkakörök. Íme egy kis ízelítő az itt előforduló lehetőségekből!

Áruszállító

Az áruszállítói pozícióra vonatkozó hirdetés tipikusnak mondható a szállítás, fuvarozás álláskategória alatt. Ezen lehetőségek esetében az alapvető feladatokat általában olyan tevékenységek jelentik, mint például a szállítandó áru felpakolása és ellenőrzése, a napi útvonal teljesítése, az áruszállításhoz kapcsolódó dokumentáció kezelése, a készpénzkezelés, a nap végén történő elszámolás, továbbá a gépjármű rendben tartása.

Az ilyen jellegű pozíciók – gépjárműtől függően – gyakran már B kategóriás jogosítvány birtokában is betölthetőek. A vezetői rutin, a jó helyismeret, a pontosság és a megbízhatóság viszont alapvető feltétele a munkakörben való sikeres helytállásnak.

Álláslehetőségek szállítói és fuvarozói munkakörökben Salgótarjánban - SalgotarjanAllas.hu
Álláslehetőségek szállítói és fuvarozói munkakörökben Salgótarjánban - SalgotarjanAllas.hu
Forrás: SalgotarjanAllas.hu

Teherautó-sofőr

A teherautó-sofőr pozíció egy gyakran visszatérő szereplője a SalgotarjanAllas.hu kínálatának. Egy korábbi hirdetés esetében például a hirdető cég raktárai között történő árumozgatásra kerestek munkavállalót, ahol is feladatlista egyúttal a termékek fel- és lepakolásában való részvételt, a fuvarokmányok vezetését, valamint a közlekedési szabályok és egyéb előírások folyamatos betartását is magában foglalta.

A munkakör betöltéséhez középfokú végzettségre, C kategóriás jogosítványra, GKI igazolványra, minimum 1 éves releváns tapasztalatra, illetve alapszintű számítógépes ismeretekre volt szükség. Emellett a személyes tulajdonságok kapcsán a rugalmasság, a megbízhatóság és a felelősségtudat bírt kiemelt fontosággal. Itt találhat belföldi gépkocsivezető állást C-E kategóriás jogosítvánnyal.

Autóbuszvezető

Végezetül az autóbuszvezetői munkakörről sem feledkezhetünk meg, amelynek feltűnésére szintén volt már példa a SalgotarjanAllas.hu felületén. Egy konkrét hirdetést említve például előfordult, hogy rendkívül változatos úticélú különjáratok vezetésére kerestek buszsofőrt a portálon keresztül. Itt a feladatok közé tartozott az útvonalak megtervezésében való közreműködés, az utasok kiszolgálása/tájékoztatása, a menetlevelek kitöltése és persze nem utolsósorban maga a vezetés. 

Az esélyes pályázáshoz orvosi alkalmasságra, D kategóriás jogosítványra, GKI igazolványra és PÁV II. igazolásra volt szükség. Mindezen kívül a személyes tulajdonságok kapcsán az emberközpontú hozzáállást, a higgadtságot és a tanulékonyságot emelte ki a munkaadó. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában