Fizetett hirdetés

2024.01.22. 10:37

Irodai állást keresel Érden? Az ügyintézői pozíciókban megtalálhatod a számításaidat!

Az adminisztrációs folyamatainak támogatásához rengeteg cég és intézmény alkalmaz munkavállalókat. Az ilyen jellegű feladatokkal járó pozíciók többféle címszó alatt is előfordulhatnak az egyes állásportálokon, beleértve az ügyintézői megnevezést.

Sonline.hu

Fotó: freepik

Ezen munkakörökkel természetesen Érd vonatkozásában is gyakran találkozhatsz, szóval lássuk mire számíthatsz az állás kapcsán! 

Az ügyintézői feladatkör 

Az ügyintézők feladatköre széleskörű és változatos lehet, amit jelentős mértékben meghatároz az, hogy milyen területen és milyen szervezetnél tevékenykednek. Általánosságban viszont a munkakörük az alábbi teendőket foglalja magában:  

  • Ügyfélszolgálat: Az ügyintézők feladatköre jelentős mértékben a kapcsolatartói és az ügyfélszolgálati teendők köré összpontosul. Fogadják a hívásokat, személyes megkereséseket, majd információkat nyújtanak a felmerült kérdésekkel kapcsolatban. 
  • Dokumentáció és adminisztráció: A pozíció betöltői több adminisztrációs feladatot is ellátnak, beleértve az adatbevitelt, a dokumentációk szerkesztését és kezelését, a fájlok rendszerezését, illetve a különböző papírmunkákat.  
  • Szervezés és időmenedzsment: Az ügyintézőknek különbözői szervezői teendőik is akadnak, legyen szó akár meetingek, tárgyalások, ügyféllátogatások vagy egyéb irodai/céges események leszervezéséről és az azokkal kapcsolatos időpontegyeztetésekről.  
  • Kommunikáció és együttműködés: Mindezek mellett pedig az ügyintézők gyakran egyfajta hidat képeznek a társosztályok között, továbbá kommunikálnak és kapcsolatot tartanak a külsős partnerekkel is.  

Ez persze csupán egy általános áttekintés volt az ügyintézői munkakör kapcsán. Feladataik cégtől függően egyéb teendőkkel is kiegészülhetnek, beleértve a számlázást és számlakezelést, a postai ügyintézést és még számos tevékenységeket. Az ugyanakkor így is látszik, hogy egy sokrétű és nagy odafigyelést igénylő pozícióról beszélünk az ügyintézői munka kapcsán. 

Elhelyezkedési lehetőségek ügyintézőként Érden  

Az ügyintézői munkák megjelenése és elérhetősége Érden, illetve környékén sem ritka. Ezt alátámasztja a város álláspiacára fókuszáló az ErdAllas.hu kínálata is, ahol már többször is előfordultak ilyen jellegű lehetőségek. Nemrégiben például adminisztratív ügyintézőt toboroztak az Érd állás portálon keresztül, méghozzá egy autószalonba. Itt a feladatok hasonlóan alakultak a korábbiakban részletezettekhez, vagyis az adatrögzítés, készletkezelés, ügyintézés és a kapcsolattartás volt a fő csapásirány.  

Ezenfelül pedig egyéb, például irodai adminisztrátor, irodai munkatárs és irodavezető címszó alatt is jelentek már meg hirdetések a portál felületén. Mindez azt jelenti, hogy tényleg kedvező esélyekkel böngészhetik a lapot azok, akik az irodai, és azon belül is az adminisztratív jellegű munkák iránt érdeklődnek.  

Bizonyos feltételekkel és követelményekkel ugyanakkor számolni kell a pozíció kapcsán. A középfokú végzettség például megkerülhetetlen követelmény, csakúgy, mint a magabiztos számítógépes ismeretek, különös tekintettel az MS Office programokra. Ezenkívül fontos lehet a gazdasági és pénzügyi területeken való jártasság is, illetve az ügyintézői teendők a B kategóriás jogosítvány meglétét is szükségessé tehetik. Mindemellett pedig egyes személyes tulajdonságok, például a pontosság, a nagyfokú precizitás, a kiváló kommunikációs képesség és a monotóniatűrés ugyancsak feltétele lehet a sikeres helytállásnak.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában