hirdetés

2018.04.16. 16:31

Kaposváron az EXIT cirkusz – jegyek féláron a Somogyi Hírlaptól

Április 25-től 29-ig Kaposváron lép fel az EXIT cirkusz, az előadásokra szóló jegyeket 3000 Ft/fő helyett most 1500 Ft/fő áron lehet megvásárolni a Somogyi Hírlap ügyfélszolgálati irodájában.

Hirdetés

Új műsorral, a Kész Cirkusz elnevezésű produkcióval érkezik Kaposvárra az EXIT cirkusz, mely április 25-től 29-ig vendégeskedik a somogyi megyeszékhelyen, a Füredi úton, az OMV benzinkút mellett. Idei műsorukban, sok újdonságot láthat a nagyérdemű. Fiatal, tehetséges, dinamikus artistaművészek mutatkoznak be, de lesz lábzsonglőr, egykerekű biciklis akrobaták, egyensúlyozás a guruló hengereken, focilabdazsonglőr, a vidámságról pedig Johnny bohóc gondoskodik.

A Monte Carlo-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál 5. New Generation fesztiválján bronz díjat nyert ugródeszka-akrobaták is bemutatkoznak az EXIT Cirkusz porondján! A gyerekek pedig találkozhatnak kedvenc mesehőseikkel. A műsorban szerepel még papagáj-show és különleges lovas produkció is. A sztárvendég Rafaela Honden és a „hófehér farkasai” lesznek.

Az előadások időpontjai

  • szerda: 18 óra
  • csütörtök: 18 óra
  • péntek: 18 óra
  • szombat: 15 és 18 óra
  • vasárnap: 11 óra
  • A kaposvári előadásokra szóló jegyeket 3000 Ft/fő helyett most 1500 Ft/fő áron személyesen vásárolhatja meg a Somogyi Hírlap ügyfélszolgálati irodájában: Kaposvár, Kontrássy u. 2/a. A jegyek korlátozott számban kaphatók és kizárólag a lelátóra szólnak.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában