szponzorált tartalom

2020.06.15. 17:06

Újra Bizibónusz Akció az Alexandra Könyvszalonokban

Július 12-ig az év végi bizonyítvány érdemjegyei, most ismét kedvezményekre válthatóak az Alexandra Könyvszalonokban.

Szponzorált tartalom

A Könyvmolyképző Kiadó könyveinél a legjobb7 érdemjegy összegének megegyező százalékkal csökken a könyvek ára, míg más kiadó köteteinél a legjobb 4 jegy számít. Az első osztályosoknál minden szóbeli értékelés ötöst ér.

Idén ugyan csak képzeletbeli táblákra, de felkerült a vakáció szó utolsó betűje is, és ezzel kezdetét vette – az iskolások által az év legjobban várt része – a szünidő. Ez azonban most nem csak a diákoknak és a pedagógusoknak, hanem a szülőknek is hatalmas megkönnyebbülést jelentett, hiszen a koronavírus jelenlétének fenyegetettsége mellett, még az otthontanulással is meg kellett birkózniuk. Ebben a küzdelemben pedig megmutatkozott egy olyan erő, amire mindannyian büszkék lehetünk, hogy képesek voltunk határainkat feszegetve alkalmazkodni.

Az Alexandra Könyvszalonokban idén is jutalmazzák a kemény munkát, hiszen az év végi bizonyítványban megszerzett jegyek a Bizibónusz akcióban kedvezményekre válthatóak. A Könyvmolyképző Kiadó könyveinél a legjobb7 érdemjegy összegének megegyező százalékkal csökken a könyvek ára, míg más kiadó köteteinél a legjobb 4 jegy számít. Az első osztályosoknál minden szóbeli értékelés ötöst ér. Ráadásul a kedvezmény az akció ideje alatt korlátlan alkalommal érvényesíthető, így később is visszatérhetünk újabb kedvencekért.

A bizonyítványt/indexet sem kell feltétlenül magunkkal vinni, hiszen annak fénymásolatát vagy fotóját is elfogadják, illetve mobiltelefonon a Kréta rendszerből bemutatott bizonyítvány is megfelel.

Az akció július 12-ig országosan vehető igénybe, az Alexandra könyvszalonok bármelyikében: https://alexandra.hu/hir/alexandra-konyvszalonok-listaja?utm_source=Sonline&utm_medium=PR&utm_campaign=Bizib%C3%B3nusz

Idén – a különösen nehéz tanévre tekintettel – egyébként Jutalomkönyv akció is született, amely bárki számára online is elérhető

Személyesen vagy online, a jó történetek mindenhogy rád várnak! Mindenkinek szívből kívánunk klassz nyári szünetet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában