egymást segítik

2018.11.27. 13:06

A Szabadtéri Színházak Szövetsége tagja lett a Kultkikötő

Nagy Viktor, a Kultkikötő alapító igazgatója egy bemutatkozó prezentációban vázolta a 14. évadát kezdő Balaton-parti programsorozat múltját és a jövőjét.

Góz Lilla [email protected]

Egyhangúlag választotta tagjává a Szabadtéri Színházak Szövetsége a Kultkikötőt. A szövetség tagjai Balatonföldváron találkoztak. A több mint 20 éves múltra visszatekintő, a hivatásos magyarországi szabadtéri színházakat tömörítő szakmai szervezet elnökségi ülésén Nagy Viktor, a Kultkikötő alapító igazgatója egy bemutatkozó prezentációban vázolta a 14. évadát kezdő Balaton-parti programsorozat múltját és a jövővel kapcsolatos terveket. Az elnökség ezt követően egyhangúlag választotta tagjai közé a Kultkikötőt.

– Bízunk benne, hogy egymást segítve, a Kultkikötő hangja is hallatszik majd az egyeztetéseken, amelyek már megkezdődtek a kulturális tárca és a Szabadtéri Színházak Szövetsége között – jegyezte meg Nagy Viktor. Az ülésen a szabadtéri színházak működését és jövőjét érintő, halaszthatatlan kérdésről egyeztetett a Pócza Zoltán vezette szakmai grémium.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!