ítélet

2018.01.26. 14:00

Csillárboltot rabolt ki egy fiatal, majd megkötözte az eladót

Elítélték azt a férfit, aki kirabolt egy csillárboltot Siófokon. A Siófoki Járásbíróság 6 év fegyházbüntetésre és 7 közügyektől eltiltásra ítélte a 21 éves férfit nem jogerősen.

K.G.

A vádlott egy siófoki csillárszaküzletbe tért be, ahol az eladót először ököllel ütlegelte, majd egy ollóval életveszélyesen megfenyegette azért, hogy adja át a bolt bevételét. Ezután az eladó kezét és lábát először szigetelő szalagokkal, majd kábelekkel megkötözte, és a mobiltelefonját is elvette. A boltból 211 ezer forint készpénzzel és a sértett kabátjával menekült el. Az eladónak azonban sikerült értesítenie az üzlet telefonján a rendőröket, akik nyolc perccel később már el is fogták a tettest, és megtalálták nála az ellopott pénzt. A rablás, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés miatt kiszabott ítéletet az ügyész tudomásul vette, míg a vádlott és védője részben enyhítés, részben eltérő minősítés miatt jelentett be fellebbezést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!