Sport

2008.11.29. 20:16

BFC Siófok–MTK FC 1–2

Az MTK elleni ligameccsen a baktalórántházi Illés Gyulát és a balatonlellei Takács Andrást tesztelték a házigazda siófokiak, akik ezúttal vesztesen hagyták el a pályát a mezőnyben jobban teljesítő, ám a kapura kevés veszélyt jelentő fővárosiakkal szemben.

Keszthelyi Zoltán

Siófok-Kiliti, műfüves edzőpálya, 150 néző. V.: Berger (Forgács, Sebestyén).

BFC Siófok: Hegedűs L. – Horváth G., Hegedűs Gy., Forgács, Bojtor – Tusori – Basara (Koós a 67. percben, Köntös a 79. percben), Takács M. (Magasföldi a 81. percben), Kanta Sz., Illés Gy. (Horváth B. a 71. percben) – Ndjodo (Takács A. a szünetben). Edző: Horváth Károly.

MTK FC: Horváth A. (Scheilinger a 81. percben) – Radulovics (Vági a 79. percben), Rodenbücher, Szekeres, Hidvégi –  Kecskés T., Zsidai – Gosztonyi, Nikházi (Szabó L. a 75. percben), Lencse (Kis R. a 75. percben) – Molnár M. (Eppel a szünetben). Vezetőedző: Garami József.Továbbra sem tudni, ki irányítja majd a tavasszal a BFC Siófok csapatát. Úgy tűnik, hogy Aczél Zoltán, a REAC volt szakvezetője is a jelöltek között lehet, ugyanis Erwin Koeman szövetségi kapitány segítője is megtekintette a siófoki találkozót.

Gólszerzők: Tusori (az 57. percben), illetve Rodenbücher (az 50. percben), Kis R. (a 70. percben).

Ezek is érdekelhetik