Sport

2008.12.05. 10:52

BFC Siófok: Aczél Zoltán lett klub új edzője

2009. január 1-jétől Aczél Zoltán a BSC Siófok vezető edzője, akivel fél plusz 1egyéves megállapodást kötött a balatoni klub.

Keszthelyi Zoltán

A szakember segítője Hagymási Zoltán lesz. További változás még, hogy megszűnik a szakmai igazgatói és klub menedzseri beosztás. A menedzserként eddig Siófokon dolgozó Détári Lajos a klub utánpótlásáért felelős szakmai igazgató lesz. Az ő feladata lesz az U17, az  U19 és az NBIII-as csapatok felügyelete.



Keszei Ferenc, az eddigi szakmai igazgató jövője egyelőre bizonytalan. A klub vázolta az elképzeléseit a szakembernek, aki hétfőre ad választ. Az már biztos, hogy távozik a klubtól Gajda István, Kerényi Norbert, Györök Tamás illetve az MTK-tól kölcsönkapott Lipcsei Roland és Ladóczki István, Csorba Ottó, a klub elnöke szerint várható még távozás a csapattól, de erre csak az új szakmai stábbal történt egyeztetés után kerülhet sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!