Sport

2011.09.25. 15:31

Magabiztos győzelmet aratott a Csurgói KK

Óriási lépést tett a Csurgói KK a legjobb négy közé kerülésért folytatott harcban, miután nagyon jó játékot produkálva legyőzte a Tatabánya csapatát, ráadásul idegenben.

Sonline

Már a meccs előtt nagy rangadóra lehetett számítani, erre aztán nem is cáfoltak rá a csapatok. Jó kezdte a találkozót a Csurgó, szép lassan négy gólos előnyt kovácsolt össze. Remekül védekezett a Bakó-csapat, a kapuban Paul Teodor szinte  mindent védett. Úgy látszott nem mindenki örült a biztos csurgói vezetésnek és pár gyors kiállítás visszahozta a tatabányaiak reményét.

Előbb kiegyenlítettek, majd a vezetést is átvették. Ezzel el is lőtték az összes puskaporukat. Gyorsan ritmust váltottak Oláhék és már újra vendég előnyt mutatott az eredményjelző. A félidő végére sikerült a hazaiaknak ezt a hátrányt ledolgozni, így 13-13-as döntetlennel vonultak a pihenőre a csapatok. A második félidőben szintén jól kezdtek Oláhék, és gyorsan elléptek három góllal ellenfelüktől. A védekezés és a kapusteljesítmény szinte tökéletes volt, Oláh Gábor pedig elöl volt megállíthatatlan.Egyszer sikerült még egy gólra fölzárkózni Debre Viktor vezetőedző csapatának, de ennél közelebb már nem tudott zárkózni az ellenfél. Az utolsó percek már már igazi fiesta hangulatban teltek, amiben a kedvenceiket a komáromi városba is elkísérő és hihetetlen biztatást bemutató csurgói szurkolók is élen jártak. Az utolsó másodpercben Oláh nagyon messziről lőtt gólja feltette az estére a koronát. Teljesen megérdemelten hozta haza a két pontot Bakó Botond csapata, ami kellő önbizalmat adhat a keddi Veszprém elleni mérkőzésre.

Bakó Botond:  – Nagyon jól védekeztünk, ami mögött kitűnő kapusteljesítmény volt, elöl pedig mindig akadt valaki aki az esetleges hullámvölgyekben tovább tudta lőni a csapatot. A csapaton kívül a szurkolóink is fantasztikusak voltak, nagyon boldogok vagyunk.

Debre Viktor: – A minden elemében jobb Csurgó teljesen megérdemelten nyert el kell ismeri, hogy a jobb csapat győzött ma este. Gratulálok a csurgóiaknak.        

TATABÁNYA CARBONEX KC–CSURGÓ KK 21–26 (13–13)
Tatabánya, 800 néző. V.: Kékes Cs., Kékes P.

TATABÁNYA Carbonex KC
: Szente – Harsányi 5 (1), Rédei 1, Dénes 1, Szabó Gy., Pordán 1, Kanyó 4. Csere: Bartucz (kapus), Lele 2, Szabó T., Diaz 7, Kocsis Cs., Takács B., Iváncsik Á. Vezetőedző: Debre Viktor.
CSURGÓi KK: Paul – Miss 1, Oláh 8 (2), Szöllősi 4, Pavlovics 5, Katzirz 3, Nagy M. 2. Csere: Nikolics (kapus), Herbert, Or-szágh 1, Kos, Simon, Széles 2, Borsos. Vezetőedző: Bakó Botond.
Büntetők: 1/1 ill. 2/2. Kiállítások: 12 perc ill. 14 perc.

Címkék#Csugói KK

Ezek is érdekelhetik