Sport

2016.10.28. 15:34

Kézilabda NB I.: Stefan Cavor Németországba igazolt

Kivásárolta élő szerződéséből a montenegrói válogatott átlövőt, Stefan Cavort, a Csurgói KK játékosát a német HSG Wetzlar.

Sonline/Huszár Hajnalka

– A német klub képviselői – egy sérülés miatt – a hét elején vették fel klubunk vezetőivel a kapcsolatot, szerdára pedig, viharos gyorsasággal, a megállapodás is megszületett a játékos kivásárlásáról – adta hírül a Csurgói KK hivatalos honlapja. – Cavor 2014-ben Celjéből érkezett Csurgóra. A szlovén alakulatban többnyire a junioroknál kapott ekkor lehetőséget, Somogyban azonban – párhuzamosan az NB I/B-s csapatunkkal – egyre több szerep hárult rá felnőtt együttesünknél is.
A kicsit több mint két év után távozó játékos 93 tétmérkőzésen szerepelt a klub színeiben, ez idő alatt pedig 344 gólt lőtt. Stefan Cavor csütörtökön el is utazott Németországba, ahol pénteken orvosi vizsgálaton vettrészt.



Szombaton 18 órakor ismét hazai pályán szólítják pályára a Csurgói KK csapatát, amely a Balmazújvárosi KK együttesét fogadja. A Csurgó a negyedik, a Balmazújváros pedig a 13. helyet foglalja el a bajnoki tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!