Labdarúgó NB II.

2017.09.17. 22:10

A Békéscsaba örülhetett a hármas sípszó végén

Nem sikerült pontot szerezni a Békéscsaba otthonában. Vereséggel vonult le apályáról a BFC Siófok a labdarúgó NB II. 9. fordulójában.

NSO

Békéscsaba 1912 Előre–BFC Siófok 3–1 (2–0)

Békéscsaba, 748 néző. Vezette: Oláh Gábor (Becséri Gergely, Szilágyi Norbert)

Békéscsaba: Ribánszki – Szélpál N. (Király P., 71.), Kiss L., Mészáros M. – Nagy S., Nagy I., Viczián, Szatmári I. – Birtalan B. (Urbin, 36.), Gránicz (Gyurján,, 59.), Zahorán. Vezetőedző: Boér Gábor

Siófok: Balajcza – Szilágyi, Opavszky, Lorentz, Hidvégi – Nagy D. (Szabó B., 85.), Gál M. – Farkas N., Bévárdi (Tajti, 9.), Erőss (Senic, a szünetben) – Petneházi. Vezetőedző: Disztl László

Gólszerző: Nagy I (1–0) a 9., Birtalan B. (2–0) a 28., Farkas N. (2–1) a 64., Urbin (3–1) a 81. percben

Kiállítva: Balajcza (a kitörő Birtalant utolsó emberként, a 16-os előtt páros lábbal buktatta) az 5. percben

Mestermérleg

Boér Gábor: – A korán jött kiállítás elméletben nagy előnyt jelenthetett volna, de tíz ember ellen sem könnyű játszani. Hamarabb le kellett volna zárnunk a mérkőzést, a második félidőben egy kicsit magunkat altattuk el.

Disztl László: – Arra készültünk, hogy szoros mérkőzést játszunk Békéscsabán, de ezt felborította a korán jött piros lap. Az első játékrészben a Békéscsaba fölényben volt, a fordulás után már mi is jól és bátran játszottunk, de az első félidő hátránya soknak bizonyult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában