kézilabda-előzetes

2018.11.14. 11:05

Első helyen várja a Komlót a Csurgói KK

Hazai pályán szerepel a Csurgói KK csütörtökön 18 órakor a Liga Kupa újabb mérkőzésén.

Huszár Hajnalka

Ezúttal főleg a fiataloké lesz a főszerep, hiszen a Liga Kupa sorozatban csak magyar játékosok szerepelhetnek. A somogyi csapat ellenfele a Sport 36 Komló együttese lesz, akik a keddi bajnoki mérkőzés után – a Veszprém csapatától szenvedtek 20 gólos vereséget – szeretnének javítani és bizonyítani. A Balatonfüred legyőzése után a somogyi együttes elsősorban a jövő heti Eger elleni derbire készül, így ennek egy fontos állomása lesz a Liga Kupa. Ebben a sorozatban a C csoportban szerepelnek a somogyiak, nem is akárhogy. A két lejátszott meccs után – a két begyűjtött győzelemmel – a csoport élén állnak. Természetesen ezen a találkozón is a győzelem a cél, de Kilvinger Bálint vezetőedző fiai is hasonló elképzelésekkel érkeznek a Sótonyi László Sportcsarnokba. A baranyaiak eddig kettő pontot szereztek a Liga Kupában és harmadik helyen tanyáznak a csoportban. A találkozót csütörtökön, 18 órakor rendezik Csurgón, a Sótonyi László Sportcsarnokban.

Az elmúlt hét végén a Csurgói KK serdülői nem játszottak mérkőzést, így az I. osztályban a tabella tizenkettedik helyéről várhatták a szerdai folytatást.

Az I. osztályú fiú serdülő kézilabda-bajnopkság állása: 1. Veszprémi KKFT Felsőörs (17 pont), 2. Telekom Veszprém (15 pont), 3. Nemzeti Kézilabda Akadémia I. (14 pont), 4. Moyra-Budaörs Handball (13 pont), 5. Balatonfüredi KSE (11 pont), 6. AGROFEED ETO-SZESE (11 pont), 7. Éles KISE (8 pont), 8. FTC KN KFT (7 pont), 9. Nemzeti Kézilabda Akadémia II. (6 pont), 10. Váci KSE (6 pont), 11. Sport36-Komló (6 pont), 12. Csurgói KK (4 pont), 13. Grundfos Tatabánya KC (2 pont), 14. CYEB Budakalász (0 pont).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában