kézilabda-előzetes

2020.03.05. 12:53

Érvényesítené a papírformát a váciak ellen a Csurgói KK

Pénteken több csapat is pályára lép a K&H Liga Férfi kézilabda élvonalában.

Huszár Hajnalka

A Csurgói KK alakulata is érdekelt lesz, mégpedig a sereghajtó váciak otthonában rendezett találkozón.

A VKSE KFT Vác csapata egy pontot szerzett csak a bajnoki idényben, és decemberben nem csak edzője, hanem több kulcsjátékosa is távozott, így a csapat sorsa megpecsételődött.

Nincs könnyű helyzetben Gúnya Péter vezetőedző, hiszen fiatal csapattal kell felvennie a versenyt a Csurgóaikkal. A somogyi gárda a Gyöngyössel, míg a hazai alakulat a Komlóval szemben maradt alul az előző fordulóban, így nagy a bizonyítási vágy a csapatban.

A papírforma egyértelműen a Csurgó győzelmét vetíti elő, de a labda gömbölyű, és a fiatal váci csapat minden mérkőzésen teljes erőbedobással küzd, és főleg hazai pályán szeretné megmutatni a küzdeni tudását az együttes hűséges szurkolóinak.

A Csurgói KK együttesénél a héten bejelentette a szerződése meghosszabbítását Vasvári Ádám, aki 2017-től a csurgói védelem egyik meghatározó tagja. Vasvárí ennek megfelelően 2+2 éves szerződéssel továbbra is Csurgón küzd a bajnoki pontokért.

A váci bajnoki találkozó érdekessége, hogy két fiatal hölgy, Őri Erika és Pozdena Erika fújja a sípot a pénteken 18.30 órakor kezdődő mérkőzésen a Városi Sportcsarnokban. Huszár Hajnalka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában