Labdarúgó Magyar Kupa

2018.08.23. 18:13

Kolumbán Kristóf triplázott Somogysárdon

A Balatonlelle és a Nagyatád folytathatja a Magyar Kupában az országos táblán. A lelleiek hazai pályán hármat vágtak a Balatoni Vasasnak, a Nagyatád pedig – Kolumbán Kristóf háromszor is betalált – Somogysárdon nyert szintén három gól különbséggel.

Fenyő Gábor

Balatonlelle–Balatoni Vasas 3–0 (2–0)

Balatonlelle. V.: Böröczi.

Balatonlelle: Czebei – Kovács D. (Graszl N. a 75. percben), Balogh L., Hegedűs Gy., Kovács K., Laczó D., Fila (Bohata a 75. percben), Balogh Botond, Pallósi (Benke B. a 60. percben), Kiss K., Körmendy. Edző: Bőzsöny János.

Balatoni Vasas: Bagi – Oyedeji, Pretz, Buza B., Mester G. (Suszter G. a 83. percben), Bene Á., Zsibrik (Acsai a 75. percben), Sófalvi (Tóth R. a 78. percben), Sarkanti, Kovács N., Schütz. Edző: Vida András.

Gólszerzők: Laczkó D. (a 31. percben), Balogh Botond (a 38. percben), Balogh L. (a 78. percben).

Somogysárd–Nagyatád 1–4 (0–3)

Somogysárd. V.: Posza.

Somogysárd: Horváth N. – Kuti J., Marits (Szabó A. a 79. percben), Baranyai D., Kuti K., Orbán R., Páger D. (Göndöcz a 72. percben), Kuti M., Kuti S., Bizderi, Németh Á. Edző: Vancsura Gábor.

Nagyatád: Bolla B. – Sallai M., Csikós Á. (Galamb D. az 53. percben), Kolumbán K., Kollár D., Dekanics, Szabó P., Horváth M., Nikolics V. (Gerlecz a 72. percben), Párkányi (Richter P. az 57. percben), Kulcsár K. Edző: Keszei Ferenc.

Gólszerzők: Bizderi (az 52. percben), illetve Kolumbán K. 3 (a 28. percben, a 34. percben és a 67. percben), Nikolics V. (a 41. percben).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában