Kézilabda NB. I, férfiak

2019.03.31. 17:18

Nem okozott nagy gondot a Csurgónak a Budakalász

Magabiztos, jó játékkal tartotta otthon a két bajnoki pontot a Csurgói KK a Cyeb Budakalász legyőzésével.

Huszár Hajnalka

A találkozón ismét a pályára lépett Vasics Marko, aki hosszabb lábadozás után állt ismét a csapata rendelkezésére. A hazaiak imponáló, jó játékkal már az első játékrész derekára eldöntötték a mérkőzést. A somogyiak hét gólos előnyt kovácsoltak a második játékrész előtt. A találkozó végén Cehte és Kovacsevics találataival sikerült visszaállítani ezt a különbséget, és magabiztos győzelmet aratni.

– A nehézségeink ellenére igyekeztünk felkészülni erre a találkozóra, hiszen tudtuk, hogy fontos találkozó vár ránk a három hetes szünet elött – mondta Bencze József vezetőedző. – A találkozón sikerült több olyan gólt lőni, amire nagyon készültünk, és ez biztató a jövőre nézve. Főként támadásban működött jól a gépezet. Bár vár ránk egy Liga kupa mérkőzés, de az nem érinti az egész csapatot, így egy hosszabb időszak áll a rendelkezésünkre, hogy felkészüljünk a bajnokság hajrájára, ahol több fontos találkozó vár ránk.

– Teljesen megérdemelt volt a csurgói győzelem – értékelte a találkozót Forgács Gyula vezetőedző. Tudtuk, hogy Csurgóra nem győzni járnak a csapatok, de igyekeztem levenni a terhet együttesemről és bíztam egy felszabadult játékban. Küzdöttünk, próbálkoztunk, de nem koncentráltunk eléggé, és ez a rövidzárlat megpecsételte a sorsunkat. Valójában nem ezt a találkozót kellett megnyernünk, várnak ránk még nagy csaták, ahol több az esélyünk. Ezen a mérkőzésen kipróbálhattuk a fiataljainkat is, akik jól szálltak be a mérkőzésbe és ez biztató a jövőre nézve.

CSURGÓI KK–CYEB-BUDAKALÁSZ 36–26 (19–12)

Csurgó, Sótonyi László sportcsarnok, 700 néző. Vezette: Paska D., Vastag S.

CSURGÓI KK: Balogh – Varjú 4, Asztrashapkin 8, Hadziomerovic 4, Oslak, Nagy Sz. 4, Kovacevic 5. Csere: Zaponsek, Füstös (kapusok), Vasics 2 (1), Vasvári 2, Hanusz, Toskics, Cehte 2, Szeitl 3, Farkas T. 2. Vezetőedző: Bencze József.

BUDAKALÁSZ: Váczi D. – Tóth Á. 7 (2), Leimeter 1, Koller 3, Czina, Mazák 1, Fekete D. 2. Csere: Vasvári (kapus), Váczi M. 1, Simon B. 2 (1), Bodnár, Nemes 2, Simotics, Tóth K. 3 (1), Török 3, Glück 1. Vezetőedző: Forgács Gyula.

Kiállítások: 6, ill. 6 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 6/4. Huszár Hajnalka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában