Sztárvilág

2010.01.06. 18:39

Németh Kristóf kibújik Kertész Géza bőréből!

Három hétre Karalyos Gábor veszi át a Németh Kristóf által megformált Kertész Géza szerepét a Barátok köztben. Átmeneti helyettesítés először fordul elő a sorozat történetében.

Kiskegyed Online

Karalyos Gábor színművész veszi át Kertész Géza szerepét a Barátok köztben. Nem végleges cseréről van szó, hanem a színházaknál is előforduló beugrásról, ugyanis Németh Kristóf december óta erős bokafájdalom miatt nem tud járni, ami feltehetően megerőltetés miatt kialakult gyulladásnak köszönhető, így nem tud eleget tenni színészi feladatainak sem. A helyettesítésre azért van szükség, mert egy több hetes hiányzás esetében nincs lehetőség a jelenetek utólagos pótlására, valamint így biztosítható Németh Kristóf nyugodt és biztos felgyógyulása.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nem könnyű egy népszerű karaktert - még ha átmenetileg is - helyettesíteni.
[/caption]

„Úgy gondolom, hogy a gyógyulásomat kitűnően szolgálja, hogy egy remek szakember kezel, és a családom gondoskodó ápolása is hozzásegít ahhoz, hogy hamarosan újra forgathassak. Sokszor átéltem már magam is, hogy milyen az, amikor az ember beugrik egy szerepbe. Nagyon köszönöm Karalyos Gábornak és a többi kollégának is a segítséget! Biztos vagyok abban, hogy a nézők is megkedvelik Gábort Kertész Géza szerepében - mondta Németh Kristóf.

Karalyos Gábor kihívásként tekint a feladatra. „ Örömmel vállaltam el a felkérést. Úgy gondolom, hatalmas feladat, egy olyan karakter bőrébe bújni, még ha rövid időre is, amelyet évek óta nézők milliói látnak estéről estére a televízióban. Mindent megteszek annak érdekében, hogy Kertész Géza karakterét hitelesen formáljam meg" - mondta Karalyos Gábor.Balogh Edina évek óta alakítja Kingaként Kertész Géza párját. „Számomra is teljesen új ez a szituáció, de egyben izgalmas is, hogy a „férjemet” egy időre más alakítja. Kristófnak pedig kívánom, hogy gyógyuljon meg, és várom vissza!" - tette hozzá Edina.

A sorozat producere úgy gondolja, hogy egy ilyen szituáció nem tartozik a megoldhatatlan kategóriába. „Szerencsések vagyunk, hogy közel tizenkét év alatt eddig egyszer sem kerültünk ilyen helyzetbe” - kezdte Kalamár Tamás – „Mindig komoly gondot jelent egy produkció számára, ha valaki betegség következtében hosszabb időre kiesik a munkából, de ez egy olyan feladat, amit meg lehet oldani, hiszen a külföldi sorozatok, és itthon a színházak is élnek a helyettesítés lehetőségével. Reméljük, hogy Kristóf hamarosan meggyógyul és újra a stúdióban üdvözölhetjük” – mondta a producer.

Karalyos Gábor, aki színházi szerepein túl, többek között a Moszkva tér és A miskolci boniésklájd című filmekben is játszott, előre láthatóan, három hétig alakítja majd a fiatalabb Kertész fiú szerepét.

Forrás: RTL Kub 

Ezek is érdekelhetik