erőszak

2021.08.16. 10:27

Balesetet okozott párja autójával, aki a helyszínre érve a nőt és a vétlen sofőrt is megtámadta

A Siófoki Járási Ügyészség indítványt tett annak a 22 éves férfinak a letartóztatására, aki ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás.

Sonline

A fiatal kora ellenére büntetett előéletű férfi 2021 augusztusában kölcsön adta gépkocsiját élettársának, amivel a nő sérülés nélküli, de anyagi kárral járó közúti balesetet okozott. Miután a történtekről a gyanúsított tudomást szerzett, egy taxival indulatosan a helyszínre sietett, ahol előbb bántalmazni kezdte élettársát, majd a balesetben vétlen másik autóban ülő férfit, és annak helyszínre siető feleségét is megfenyegette a magával hozott késsel.

Az eset után a férfi eltűnt a helyszínről, később azonban felbukkant Siófokon, ahol a rendőrök rövid üldözés után elfogták és őrizetbe vették.

A Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészi indítványnak helyt adott, és a gyanúsított letartóztatását elrendelte.

A fotó a nyomozó hatóság helyszíni szemléjén készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!