Kaposvári Rákóczi FC

Labdarúgás / 1 hete
A szomszédvár Pécsi MFC együttese ellen játszotta harmadik felkészülési mérkőzését az NB III. Nyugati csoportjára készülő Kaposvári Rákóczi FC.
Labdarúgás / 1 hete
A Szentlőrinc SE ellen vívta második felkészülési mérkőzését a Kaposvári Rákóczi FC. A somogyiaknál ezúttal is több próbajátékos kapott lehetőséget Artner Tamás vezetőedzőtől.
Labdarúgás / 2 hete
Klein Péter
A szintén harmadosztályú Videoton FC második együttese ellen játszotta első felkészülési mérkőzését a Kaposvári Rákóczi FC együttese. A somogyi zöld-fehéreknél több próbajátékos is lehetőséget kapott, akik közül Sóron Tibor és Tihanyi Olivér gólt is gólt szerzett.
3 hete
Elkezdte a felkészülést a következő szezonra a Kaposvári Rákóczi FC labdarúgócsapata. A somogyi zöld-fehér klub játékosaira az első napokban felmérések, majd heti két edzőmérkőzés vár.
3 hete
Ismét visszatér a Kaposvári. Rákóczi csapatához Rajczi Péter, aki első ízben 2014-ben igazolt vissza, az akkor NB II-ben szereplő somogyiakhoz.

Legolvasottabb

1
Penészes hús: azonnal bezáratott a NÉBIH egy kaposvári üzemet
2
Ingyenes szűrés a fej-nyaki daganatok megelőzéséért
3
Egy lokálpatrióta Boglárról, akinek küldetése a civil összefogás
4
Mutatjuk hol vadásznak a gyorshajtókra
5
A Sound biztonsági őre feljelentette a rendőrkapitányt
ott vagyunk
Döntőben a férfi pólósok!
vizes vb / 5 órája
Horvátország lesz Magyarország ellenfele a férfi vízilabdadöntőben
A horvát válogatott az elődöntőben legyőzte a szerbeket, így ők lesznek a magyar csapat ellenfeleli a szombati döntőben.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy PROITY ISTVÁN balatonboglári lakos, életének 87. évében, türelemmel viselt hosszú betegség után elhunyt. Temetése augusztus 1-jén, a 10 órai gyászmisét követően lesz a balatonboglári temetőben. Gyászoló családja
„Elmegyek szeretteim, nehéz volt már élni, Kopogok a jó Istennél bebocsátást kérni. Búcsúzom tőletek, nekem így már könnyebb, Néhanapján ejtsetek majd értem egy-egy könnyet.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ÖZV. HORVÁTH LAJOSNÉ Cserpes Gizella fonyódi lakos, életének 85. évében csendesen elhunyt. Temetése július 29-én szombaton, a 8.45 órakor tartandó gyászmisét követően 9.30 órakor a fonyódi temetőben lesz. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik és virágaikkal, koszorúikkal gyászunkban osztoznak. Gyászoló szerettei
HORVÁTH LÁSZLÓ (Durbincs) volt Kutas, Ady Endre úti lakos, 55 éves korában súlyos betegségben elhunyt. Temetése augusztus 1-jén, 15 órakor a kutasi temetőben lesz. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk, hogy édesapám, nagypapám és nagybátyánk MUSTOS JÓZSEF várdai lakos, 89 éves korában hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése július 29-én szombaton, a 10 órai gyászmisét követően, a várdai temetőben lesz. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család
vizes vb – úszás / 8 órája
Eredmények a csütörtöki úszóknál
Erzsébet tábor / 8 órája
Le kell bontani az épek és a sérültek közötti falat
Turbéki Bernadett
megvan a második / 9 órája
Hosszú bronzérmet szerzett
sérüléshullám / 10 órája
Doll nem tudja, mitévő legyen
Egyedülálló tárlat / 10 órája
Dalí-kiállítás nyílik Szegeden
temetés / 12 órája
Végső búcsút vettek Schubert Évától