Siófok KC

1 hónapja
Kapus posztra igazolt új játékost a Siófok KC csapata. Az elmúlt években Mosonmagyaróváron védő Szemerey Zsófi júliusban már új csapatánál kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.
2 hónapja
Sonline
A női kézilabda bajnokság 25. fordulójában a Bajnokok Ligája győztes és az idei szezonban már biztos bajnok Győr otthonában vendégeskedtek a siófoki lányok. Az utolsó előtti mérkőzésen a tisztes helytállás volt a Siófok célja.
2 hónapja
Kézilabda NB I., nők Hozta a kötelezőt, nyert a tartalékos – Erdősi és Jezic nélküli – Siófok ellen a jól védekező Ferencváros. Siófoki oldalon is akadt öröm a vereség ellenére, a fiatal Farkas Evelin három góllal jelezte, lehet rá számítani.
2 hónapja
Kézilabda NB I., nők Hozta a kötelezőt, nyert a tartalékos – Erdősi és Jezic nélküli – Siófok ellen a jól védekező Ferencváros. Siófoki oldalon is akadt öröm a vereség ellenére, a fiatal Farkas Evelin három góllal jelezte, lehet rá számítani.
2 hónapja
Hiába dobott egy félidő alatt tizenkilenc gólt és vezetett hat találattal mégis kikapott a Siófok KC Békéscsabán. Továbbra sem megy idegenben, hisz ez már a tizenegyedik bajnokijuk volt és ezeken mindössze egy győzelmet tudnak felmutatni.
1

Legolvasottabb

1
Penészes hús: azonnal bezáratott a NÉBIH egy kaposvári üzemet
2
Ingyenes szűrés a fej-nyaki daganatok megelőzéséért
3
Egy lokálpatrióta Boglárról, akinek küldetése a civil összefogás
4
Mutatjuk hol vadásznak a gyorshajtókra
5
A Sound biztonsági őre feljelentette a rendőrkapitányt
ott vagyunk
Döntőben a férfi pólósok!
vizes vb / 5 órája
Horvátország lesz Magyarország ellenfele a férfi vízilabdadöntőben
A horvát válogatott az elődöntőben legyőzte a szerbeket, így ők lesznek a magyar csapat ellenfeleli a szombati döntőben.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy PROITY ISTVÁN balatonboglári lakos, életének 87. évében, türelemmel viselt hosszú betegség után elhunyt. Temetése augusztus 1-jén, a 10 órai gyászmisét követően lesz a balatonboglári temetőben. Gyászoló családja
„Elmegyek szeretteim, nehéz volt már élni, Kopogok a jó Istennél bebocsátást kérni. Búcsúzom tőletek, nekem így már könnyebb, Néhanapján ejtsetek majd értem egy-egy könnyet.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ÖZV. HORVÁTH LAJOSNÉ Cserpes Gizella fonyódi lakos, életének 85. évében csendesen elhunyt. Temetése július 29-én szombaton, a 8.45 órakor tartandó gyászmisét követően 9.30 órakor a fonyódi temetőben lesz. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik és virágaikkal, koszorúikkal gyászunkban osztoznak. Gyászoló szerettei
HORVÁTH LÁSZLÓ (Durbincs) volt Kutas, Ady Endre úti lakos, 55 éves korában súlyos betegségben elhunyt. Temetése augusztus 1-jén, 15 órakor a kutasi temetőben lesz. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk, hogy édesapám, nagypapám és nagybátyánk MUSTOS JÓZSEF várdai lakos, 89 éves korában hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése július 29-én szombaton, a 10 órai gyászmisét követően, a várdai temetőben lesz. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család
vizes vb – úszás / 8 órája
Eredmények a csütörtöki úszóknál
Erzsébet tábor / 8 órája
Le kell bontani az épek és a sérültek közötti falat
Turbéki Bernadett
megvan a második / 9 órája
Hosszú bronzérmet szerzett
sérüléshullám / 10 órája
Doll nem tudja, mitévő legyen
Egyedülálló tárlat / 10 órája
Dalí-kiállítás nyílik Szegeden
temetés / 12 órája
Végső búcsút vettek Schubert Évától